Beoordelingen van China Tuin Hengelo

Recente recensies

4.0
Wilfred
gisteren

Omdat er nog niet gewokt kan worden maar weer afgehaald;ouderwets lekker🤟🏾🍀👍

Oude egbrink
gisteren

Het eten was weer tiptop alleen de mini loempia’s waren een beetje slap. De bezorging was goed hij was netjes en beleeft en mooi op tijd.

Nathalie
8 juni 2021

Gevraagd om zonder champignons in de wokbox en het zat er vol mee

Marc
6 juni 2021
Caroline
5 juni 2021

Bij bestelling krijg je geen indicatie hoe lang het duurt. Kreeg pas na bestelling dit door. Moest een uur wachten op de bestelling (Wat ook was aangegeven). Maar als ik dat van tevoren had geweten had ik het gewoon opgehaald, restaurant is bijna om de hoek.

Annemarie
4 juni 2021

Helemaal goed en lekker👍

Remco Lette
4 juni 2021

Was erg lekker. Enige minpunt wat ik heb is dat de kroepoek en het blikje drinken niet bij de bestelling zaten.

Glenn
3 juni 2021

Lekker eten en snelle bezorging

Jacqueline
2 juni 2021

In het wokmenu zat heel veel rijst en weing groente en vlees

J.J.
2 juni 2021

Yabba Dabba Doo!

Jan Semmekrot
1 juni 2021

Echt, was even geleden ,..dat ik het bestelde, maar, loempia babi pangang, TOPP , krokant en warm en de rest ook !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyn Besselink
1 juni 2021

Bezorging is zoals altijd top! Het eten was een teleurstelling. Niet wat we van China Tuin gewend zijn.Varkensvlees was taaie. Gebakken mie en toppings smaakten nergens naar. Zwarte bonen overheersend en maakte de gerechten zoutig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RS Geurts-Huisman
31 mei 2021

Smaakte goed en een supersnelle bezorging! Ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
30 mei 2021

Heerlijke sushi

Robin de jong
29 mei 2021
Anoniem
28 mei 2021

Heerlijk eten.

Wil
27 mei 2021

Heerlijk gegeten, het was perfect

John Havers
27 mei 2021

Alleen is door de warmte de plastic bak kapot gegaan waardoor de saus door de plasticzak liep.heel jammer

wb
27 mei 2021

prima!

Yvonne
25 mei 2021
Hans Oosterwal
25 mei 2021

Geen opmerkingen, lekker eten en een goede bezorging.

Boes
24 mei 2021

Was goed

Karin
24 mei 2021

Chinese rijsttafel was prima: smaakte vers en was ruim voldoende. Ook erg attent dat er sushi als attentie bijgeleverd werd.

Anoniem
24 mei 2021
Ter Braak
24 mei 2021
e
24 mei 2021

snelle levering en lekker gegeten

Wissam markus
24 mei 2021

Heerlijk 🤤

RMvW
24 mei 2021

Heerlijk, op tijd bezorgd en warm. Vind het wel vreemd dat ik niet contant kan betalen en via IDEAL extra transitie kosten in rekening gebracht krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenendaal
23 mei 2021
Jane
22 mei 2021

Snelle service.. super goed eten!! Ontzettend tevreden!!

Gj keizer
22 mei 2021
Sara Oosterveld
22 mei 2021

Heerlijk gegeten Prima snelle en zeer vriendelijke bezorgster!

Chantal
21 mei 2021

Was lekker eten alleen geen blikje drinken bij 1ste keer de rest is altijd goed van jullie wij komen zeker weer een keer terug met bestellen

Hans van Toorenenburg
21 mei 2021
Hm
20 mei 2021
Marc Holtkamp
20 mei 2021
Anoniem
18 mei 2021

Zoals altijd, top

Joke
17 mei 2021

Wij vonden de babi Pangang te droog cq taai. Heel erg jammer. Hebben nu een paar x een menu besteld, maar juist door de Babi Pangang gaan we twijfelen. De rest is gewoon super lekker en bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
17 mei 2021
ronald
16 mei 2021

wok box was lekker als altijd en snel geleverd...miste alleen de knoflook die bij de opmerkingen gevraagd was en de groente was wat magertjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
14 mei 2021

Loempia’s waren zacht doordat ze in een gesloten bakje zaten Kroepoek hadden er besteld maar zat er niet bij

John Havers
14 mei 2021

Prima op tijd bezorgd

Chris
13 mei 2021

Heerlijk, en perfect op tijd geleverd!

Kiekebosch
10 mei 2021

Was goed warm en erg lekker

Kiekebosch
10 mei 2021

Was goed warm en erg lekker

Ans Sieverink
9 mei 2021

Ik miste vlees in de tomatensoep, verder uitstekend en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Idzerda
9 mei 2021
Holtkamp
8 mei 2021

Eten wederom perfect, alleen jammer dat er 2xnasi is bezorgd ipv 1nasi en 1 bami

Moni
8 mei 2021
Jan Knol
5 mei 2021

Was niet super warm, maar ver voor aangegeven tijdstip bezorgd. Keurig! En de Babi Pangang was helaas iets minder krokant dan wij gewend zijn van C.T. maar evengoed heel lekker! Is zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij China Tuin.

L. J. Boogaard
3 mei 2021

Niets op aan te merken, vriendelijke bezorgster en binnen de tijd bezorgd. We hebben gesmuld van de nasi djawa en gado gado!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
2 mei 2021
Natascha
2 mei 2021

Normaal heel erg tevreden, maar de pangsit was gewoon bijna zwart, en taai! Heb ik weggegooid, was wel jammer! Voor de rest tevreden en een uiterst vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
2 mei 2021

Top!

Bos
1 mei 2021

Tijdstip bezorging en kwaliteit producten prima.

Vera
30 april 2021
Martin
29 april 2021

Ontzettend genoten, hartelijk dank China tuin! Alles klopte, temperatuur, smaak, hoeveelheid!

Krans
28 april 2021
Ronnie
27 april 2021

Het was gewoon goed en lekker. En snelle bezorging

Nina
27 april 2021

Het was heel lekker goed met ossenvlees en goed met garnalen. Echt lekker. Bij sommige gerechten met garnalen kan je ze tellen hoeveel je heb gekregen. Dank je wel lekker😋

Cor
26 april 2021

Erg lekker en goed.

conneke
23 april 2021

was super lekker heb smakelijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar en de bezorging was ook super goed mijn dank

Jacob
21 april 2021

Vandaag besteld, smaakte goed maar had sate ajam besteld en helaas alleen sate saus gekregen zonder vlees. Had nog gebeld maar werd niet Opgenomen.

Dennis
20 april 2021
Sil
19 april 2021

Snel bezorgd! Ik had alleen bami en nasi besteld en kreeg 2 keer nasi. Dat vond ik jammer. De varkenshaas was droog verder was het wel prima.

tamara keupink
18 april 2021

De bestelde kroepoek en de kroepoek van het menu was er niet bij. En de bami was lauw warm. Normaal halen we het bij jullie op, dat gaan we de volgende keer weer doen. Hopen dat jullie snel weer open mogen zodat we weer bij jullie kunnen komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
18 april 2021

Altijd goed!!!

Marjolein
17 april 2021

Heerlijk eten

Jezus
17 april 2021
Klaas
16 april 2021

Het eten is uitstekend bevallen. Een puntje van aandacht: de gerechten wisselen nogal sterk qua pittigheid. Zo is de babi pangang de ene keer vrij scherp/heet en de andere keer helemaal niet. Zelfde geldt voor bijvoorbeeld de satésaus. Met kleine kinderen is het daardoor steeds een verrassing of ze het lekker vinden of niet. Het zou daarom een welkome optie zijn om aan te kunnen geven of het eten wat pittiger of juist helemaal niet pittig moet zijn.

J.J.
16 april 2021

Alles lekker en alles goed! (Hier gooien we NIETS weg!)

Jolanda van Bruggen
15 april 2021

Het eten was heerlijk en het was er sneller dan aangekondigd in de app, de bezorgster was heel attent.

Henk Jansen
12 april 2021

Alle sushi zag er weliswaar aan de buitenkant verschillend uit, de binnenkant van alle sushi was hetzelfde.....dus weinig variatie.

Joke
12 april 2021

Altijd van een goede kwaliteit en genoeg eten voor twee dagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heuker of Hoek
11 april 2021

De mihoen was nagenoeg koud. Bij de mihoen wordt ook een bami geleverd. Die willen we niet. 1 bijgerecht vinden we voldoende. De ander gooien we altijd weg. Jammer dat we net anders bestellen kunnen. Hoofdgerechten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Havers
11 april 2021

De sambal niet meer in zakjes doen maar in plastic potjes is er beter eruit te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
11 april 2021

Te veel zoetzure saus, heb veel weg moeten doen, zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
11 april 2021
Marjo
10 april 2021

geweldig weer

Johan
9 april 2021

Super

Marjan
7 april 2021

Zoals gewoonlijk was het eten erg lekker en prima op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Mengerink
6 april 2021

Het eten was goed van smaak, alleen het vlees was verschillend gegaard. Sommige stukken taai en droog!

Jan Verschoor
6 april 2021

Het mag wel warmer zijn en de babi pangang was nagenoeg alleen rode sauce het dreef gewoon over de saté heen. Volgende keer meer vlees en veel minder sauce. Iets positief het smaakte allemaal lekker.

Wander
6 april 2021

Helemaal goed.

Boerrigter
5 april 2021

Was stipt op tijd! Super lieve bezorgster Één bak met vlees was half vol en andere wel vol. Verder niks te klagen, mag wel iets warmer maar smaakte heerlijk

Jan Semmekrot
5 april 2021

TJA, was weer top, werd zelf gebeld of de afwijkende tijd ( voor mij ) wel klopte. Hoezo aandacht. TOP en was weer heerlijk!! Dank Jan

Post
5 april 2021

Het vlees was niet knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021

Heerlijke loempia en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
3 april 2021

Super lekker. En goeie service weer. Tot de volgende keer

Bosgra
3 april 2021

Heerlijk zoals altijd.

Lei
2 april 2021

I think over price

Marc beverdam
2 april 2021

Een klein portie voor veel geld waar bijna geen vlees in zat

Irene Prins
2 april 2021

Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd👍En erg lekker, ja ik ben super tevreden

BT
2 april 2021

De take away wok is altijd super, allen de Chili saus was dit keer minder pittig dan normaal, nog steeds heel lekker

Krans G.J.
1 april 2021

Lekker

Mieke
1 april 2021

Het was top. Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Rika pol
29 maart 2021

Het was heerlijk en goed warm.voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
29 maart 2021

Het was lekker maar niet echt warm helaas!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
29 maart 2021

Altijd goed en lekker. Leuke medewerkers, met zorg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
28 maart 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
28 maart 2021

Lekker, netjes en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
28 maart 2021

Super lekker gegeten. Ruim voldoende. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.R.
28 maart 2021

Het eten was mooi op tijd en ontzettend goed. Dikke pluim!!!!!

OPP
28 maart 2021

Heerlijk!! Sushi perfect. Alleen de grote loempia niet zo “knapperig”, wel eens lekkerder gehad. Al met al heel erg lekker!! Door drukte wat late bezorging.

Monique
27 maart 2021
Rimco De vries
27 maart 2021

Goed lekker en op tijd

Tara
26 maart 2021

Pokebowl ebi tempura besteld, was echt heerlijk! Bestelling stond al netjes klaar toen ik het kwam ophalen, heel vriendelijk personeel en een gratis drankje. Top!!

Anita Maholetti
26 maart 2021

Mijn eerste minder goede ervaring. De champignons in de tjap tjoy waren niet warm en was er paprika aan toegevoegd terwijl ik aan had gegeven dit liever niet te willen. Helaas was de portie gebakken garnalen van binnen ook lauw. Zeker niet wat we gewend zijn.

J.J.
24 maart 2021
De Graaf
24 maart 2021

Lekker vegetarisch menu voldoende voor 2 personen. Wel een tip voor de mini loempia's deze kunnen beter in een papieren zak met de sous in een los bakje dan allebij in dezelfde plastick bak, loempia's blijven dan knapperig en niet zo snel slap. Zal hier waarschijnlijk nog maals bestellen.

Jan Semmekrot
21 maart 2021

Gelukkig, (opnieuw) weer helemaal ouderwets lekker!!! Krokant en niet vet vlees. Aanrader! tot volgende keer

J.J.
20 maart 2021
mulder
19 maart 2021

snel en lekker

Lima
19 maart 2021
Kissing
15 maart 2021

Was weer heerlijk

Chris
15 maart 2021

Bestelling was op tijd klaar. Eten keurig verpakt en lekker warm. Ruim voldoende voor 2 personen. We hebben ervan genoten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten Bokum
15 maart 2021

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bovenhorst
15 maart 2021

Maaltijd bezorgen om 18.00 uur, werd bezorgd om 17.30u, dus tevroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
15 maart 2021

Vlot geleverd en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
15 maart 2021

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisa
14 maart 2021

Optijd kwam het eten aan. Eten was mweh De koe lu yuk was keihard..Ook op mijn loempia babi pangang was de saus ver te zoeken helaas. Erg droog vlees. Over de koe loe yuk contact gehad met china tuin. We kregen korting bij volgende bestelling. Nou liever niet. Dus netjes een vervangend product.. Mini loempia's en foe yong hai.. Echter waren de mini loempia's niet knapperig maar slof. Niet wat ik verwacht had na alle recenties.. Het spijt me zeer maar dit viel echt tegen.. Weggegooid geld voor mij. Mijn gasten. Geven een ster voor de loempia's die wel gaat waren en wij voor de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
14 maart 2021
Gelink
14 maart 2021

Was Top!

van Tiel
13 maart 2021

Prima, alles heeft aan onze verwachtiegingen voldaan.

Keur
13 maart 2021

Zeer tevreden!

Wander
13 maart 2021

De bezorging krijgt geen 5 sterren, aangezien ik cola heb gekregen iopv de aangegeven sinas. Een kleinigheid weliswaar, maar 5 sterren is het hoogste, dus moet alles goed zijn. Het eten is voor 1 persoon erg veel, maar het gedeelte van gisteren smaakte erg goed.

de Kinkelder
12 maart 2021
mengerink
12 maart 2021

In een Woord Heerlijk

Margreth
10 maart 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

J.J.
9 maart 2021
Jan Vermeulen
9 maart 2021

Eten was weer hardstikke goed en lekker warm bezorgd. Veel beter als de laatste keer op 09/11/2020, heb ik ook gelijk telefonisch op gereageerd, maar verder niets meer gehoord. Wij bestellen dit menu 2-3x per jaar, vorig jaar ook op 23/02 en 09/08, zou wel eens wat meer variatie mogen komen met bijvoorbeeld een regelmatig wisselend specialiteitenmenu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Semmekrot
8 maart 2021

Hier opnieuw een beoordeling na de wat negatieve van vorige week. Dit keer bijna... alles goed. Dit persoonlijk opgelost na een belletje. Hopelijk, en dat gaat lukken vanaf vlgnd keer alles weer 5 sterren, vol vertrouwen, dus komt goed ! Als vanouds!

Niels
8 maart 2021

Goede kwaliteit eten. Bijna 1.5hr bezorgtijd. Deel warmte was al weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerwin
7 maart 2021

10 minuten te laat bezorgd kan ik nog mee leven, maar dan ern deel van de bestelling vergeten en dat nog 20minuten later na komen brengen vind ik vrij slecht. Dan wel een extra portie sushi er gratis bij maakt het een beetje goed. Kwaliteit van het eten was ook matig, Weinig en droog vlees in de gerechten en ook nog niet veel smaak. Heel wat anders dan bij het wokken in het restaurant zelf, daar zijn we altijd zeer tevreden over en komen ook graag weer langs als het weer kan. Maar take out bestel ik niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
7 maart 2021

Heerlijk gegeten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
7 maart 2021

Heerlijk gegeten weer! Precies op de afgesproken tijd klaar voor afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha Bokhove
7 maart 2021

Heerlijk als vanouds! Mijn moeder was vandaag bij ons en heeft ook meegegeten, zij vond het ook erg lekker, en heeft ook nog een bakje meegenomen naar huis om later van te eten! Tevreden dus allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
7 maart 2021

Ik heb menu B besteld voor twee personen. Dit is genoeg om twee x van te eten en super lekker. Echt de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
7 maart 2021

Het eten was aan het afkoelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
7 maart 2021

Snel, warm en heel lekker.

Rogier
7 maart 2021

Lekker zoals altijd

Jacques
5 maart 2021

Het totale product was uitstekend.

van Tiel
5 maart 2021
Wilfred
5 maart 2021

Hallo team CT, Bedankt voor het heerlijke eten wat wij vandaag hebben opgehaald. Prijs/kwaliteit is geweldig, Petje af👍

Kimberly
4 maart 2021

Wat hebben we weer genoten van de super verse Sushi, Heerlijk 🤤😋😋 Goede kwaliteit en service zo als altijd. Tot snel🥰

Jan
3 maart 2021

Mocht van mij wel iets warmer zijn, mogelijk dat de afstand het eten niet warm genoeg kon houden, maar als ik afhaal, is het vel warmer. Verder heerlijke Bami Babi Pangang, niets mis mee. Bij afhalen neem ik altijd een Grote Bami met Babi Pangang, die combinatie kon ik op de site niet vinden. Nu dus veel teveel Bami..

Monique
1 maart 2021

Bestelling is netjes op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Het eten was zoals ik gewend ben.. heerlijk!

Bovenhorst
1 maart 2021

Bami en peking eend was koud. Saus teriyaki was steenkoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
28 februari 2021

Wederom koud afgeleverd. Dit is de zoveelste keer dat het eten gewoon echt koud is. We zijn anders gewend uit het verleden, maar de laatste keren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.leuhuis
28 februari 2021

Erg smakelijk en goed heet eten,we smullen er elke keer weer van,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frido
28 februari 2021
Jan Semmekrot
28 februari 2021

Meestal schrijf ik wel iets, vooral omdat ik hier regelmatig bestel en eigenlijk altijd goed!!! Maar helaas deze keer, toch een opmerking! Helaas. De babi pangang was heel!! vet en zacht gebakken! Hopelijk is dat eenmalig.

Richard
27 februari 2021

Op de afgesproken tijd was mijn bestelling klaar. Heel vriendelijk personeel en het eten was van super kwaliteit.

Stubbe
26 februari 2021

Was heerlijk.

J.E. Broere
25 februari 2021

Het duurde erg lang voor onze bestelling werd afgeleverd. Het eten was toen niet echt warm meer en we moesten het eerst opnieuw opwarmen in de magnetron. Jammer! Dat was dus niet de bedoeling!

Nicky
25 februari 2021

Lekker gegeten.

Henk
25 februari 2021
Mirella
25 februari 2021

Heeeeeeeeeeeeerlijk

Alberts
25 februari 2021
Hm
24 februari 2021
Bakker
24 februari 2021

Het was zoals altijd weer lekker

Edwin Bakker
22 februari 2021
Wilma Bouwmeesters
22 februari 2021

Vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
22 februari 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velthuis
21 februari 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuiper
21 februari 2021

Altijd lekker, stipt op het aangegeven tijdstip klaar. Soepje bewaren we voor morgen😁👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke Bor-Keur
21 februari 2021
Silvius
21 februari 2021
Herman Geuverink
21 februari 2021

Eten was niet echt warm

van Tiel
20 februari 2021
Marjo
20 februari 2021

Top, zoals altijd....

Katjang
20 februari 2021

Bestelling binnen redelijke grenzen op tijd bezorgd. De Tjap Tjoy met BEEF was lekker, de groenten waren lekker knapperig.

Marion
20 februari 2021

Kwaliteit is prima, het eten is lekker en de sushi vers. Bezorging is ook goed geregeld en er wordt netjes gebeld als het ietsje uit kan lopen vanwege drukte op de weg. Desondanks toch keurig op tijd bezorgd!

g ol
20 februari 2021

heerlijk

Wagtenveld
19 februari 2021

Goed, alleen de mini loempia’s hadden geen vulling. Geen idee waar die gebleven is.

Teun
18 februari 2021

Al weer een tijd geleden dat we hier besteld hadden, maar was weer erg lekker en heel snel geleverd. Bedankt!

Stephan
16 februari 2021

We bestellen op dinsdag. Dit kan blijkbaar op een dag dat ze gesloten zijn?????🙈

van mook
16 februari 2021
Louis
15 februari 2021

Goede gerechten. Hebben er zondag ook nog van kunnen eten.

Wander
15 februari 2021

De bezorger was 20 minuten te laat, vandaar geen 5 sterren. Het eten smaakte prima.

Mn
15 februari 2021

Helaas hebben we niet Chinese bami ontvangen, maar mihoen. Ook was de babi Pangang "topping" erg matig. Als je er met zijn tweeën van wil eten krijgt iedereen 4 reepjes babi Pangang vlees. Het bezorgen gebeurde niet corona proof. Ik moest vragen of de bezorger het op de grond wou zetten en er werd geen mondkapje gedragen. Pluspunten: het eten kwam warm en op tijd. En ivm Valentijnsdag waren er confetti hartjes in de zak gestrooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van China Tuin

Beste MN, Allereerst excuses voor het ongemak. Uiteraard hoort u gewoon Chinese bami te krijgen. Om de volgende keer meer babi Panggang te krijgen kunt u het gerecht 1/2 babi panggang met als bijgerecht chinese bami te selecteren. Zo heeft u voldoende chinese bami en babipanggang voor 2 personen. Het gerecht wat u gisteren heeft moeten krijgen is namelijk voor 1 persoon. Tevens heb ik u een email gestuurd, Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groet, ^Michel.

Olde Kalter
15 februari 2021

Mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke verzorgster. Eten was heet genoeg en erg lekker. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margret
14 februari 2021

Mooi op tijd Lekker vers Leuke verrassing met valentijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keizer
13 februari 2021

Snelle levering Het smaakte hemels

Hans
12 februari 2021
Nerise
12 februari 2021

Het was enorm lekker

Ray
10 februari 2021

Levering ruimschoots voor doorgegeven tijd bezorgd. Klasse

Anoniem
9 februari 2021

Supper lekker en veel voor weinig geld. Supper snel geleverd

Hofman
9 februari 2021

Heel lekker en keurig op tijd !

Anoniempje
8 februari 2021

We hadden voor 17.45 besteld. Om 17.40 werd ik netjes gebeld dat het iets later werd. Stipt 18 uur hadden we het eten..het was ruim voldoen

Anoniem
6 februari 2021
Ter Braake
6 februari 2021

Prima in orde en klaar op de afgesproken tijd

Schenke
6 februari 2021
Nina
6 februari 2021

Smaakte goed! Uitstekend

Martin
5 februari 2021

Eten was lekker. Maar wat een ontzettend grote gênante kortingscode hebben we gekregen. Na 5x bestellen met bestelwaarde over 250 euro hebben we vandaag een kortingscode gekregen ter waarde van 1 euro. Ik heb even gestaard, wist niet wat ik zag. Dit is echt een vernedering

Reactie van China Tuin

Beste Martin, De spaarkaart is gebaseerd op het aantal bestellingen en niet op de bestelwaarde. Ik begrijp uw verbazing en ga hier met de app-developer naar kijken of hiermee iets gedaan kan worden. Bedankt voor de de feedback, zodat we dit kunnen aanpassen. Hopelijk heeft het eten er niet minder op gesmaakt. Met vriendelijke groet, ^Michel

Natascha
5 februari 2021

Vaste klant bij jullie, erg tevreden weer!

Jenny Yff-Schaap
5 februari 2021

5 sterren voor de correcte bezorging. 5 sterren en meer voor de verse kwaliteit van het eten. Het was super lekker. Uitmuntend !

D. Lentink
3 februari 2021

De drie loempia's die wij vandaag kregen waren niet lekker van smaak. Dit zijn wij niet van jullie gewend. De smaak was muffig. Daarom hebben we ze maar weggedaan. JAMMER! De nasi en de saté waren lekker.

Reactie van China Tuin

Beste Familie Lentink, Bedankt voor uw feedback. Dit helpt ons om de kwaliteit te waarborgen. Ik heb u een email gestuurd met daarin een passende oplossing. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groet, ^Michel

Berkhoff
1 februari 2021

Bezorging: vriendelijke jongeman, eten was prima.

Brouwer
31 januari 2021

Vandaag duurde het langer dan anders. Paar dingen vergeten maar na een belletje nog nabezorgd ongeacht de drukte. Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WB
31 januari 2021

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolthuis
31 januari 2021

Eten lekker maar kroepoek vergeten terwijl we hier wel voor hadden betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van China Tuin

Beste familie Wolthuis, ik heb u een email gestuurd met een oplossing Met vriendelijke groet, Michel^

van Tiel
31 januari 2021

Jammer dat de kroepoek er niet bij was.

Reactie van China Tuin

Beste Familie Tiel, Ik heb uw bestelling bekeken, alleen heb geen kroepoek in de bestelling gevonden. Ik wil u verder bedanken voor uw vertrouwen en uw goede review!

Alwin Boes
31 januari 2021

Prima kwaliteit. Was nog heerlijk warm en ruim op tijd bezorgd

Eelderink
30 januari 2021

Geweldig lekker

nina
29 januari 2021

Het eten was zoals altijd weer heerlijk .

Karin
28 januari 2021

Was weer heerlijk!! ♡ Bezorging zou 19.35 uur zijn, maar waren er zelfs 10 minuten eerder!! Warm en netjes verpakt!! Misschien een tip: De sambal bakjes lagen in beide tassen overhoop! Was vorige keer ook, misschien overstappen naar andere bakjes of zakjes?? =)

GJ
28 januari 2021

Geweldige Chinese rijsttafel voor 1 persoon. Alle ingrediënten waren aanwezig en de porties waren ruimschoots. Bezorging was op de geplande tijd en conform de geldende coronamaatregelen afgeleverd. Voor herhaling vatbaar maar dat is allang bekend, vandaar herhaalde bestelling. Deze Chinees doet veel meer met vlees ondanks de huidige coronavrees. Al ligt ons land in puin bel dan China Tuin. Lockdown even vergeten dan ...iets van China Tuin eten.

Inge
28 januari 2021

Makkelijke site , de bestelling kwam al snel. Was erg lekker en ook nog heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar dus.

Albi Harmsen
27 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Chantal
27 januari 2021

Was weer lekker eten Hopelijk snel weer bij jullie in het restaurant te kunnen genieten

George
25 januari 2021

Zoals verwacht goed gevulde bakjes, smaakte prima en een vriendelijke bezorger super!! ga zo door

Anoniem
24 januari 2021

Zoals altijd smaakvol warm en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
24 januari 2021
Wouter
24 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermien
24 januari 2021

Super op tijd geleverd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien Ramerman
24 januari 2021
Arien
24 januari 2021

Goede kwaliteit eten en exact op besteltijd klaar! Vriendelijke staf.

Lotte
23 januari 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!!

Jessica Bouwhuis
23 januari 2021

Heel goed

Peters
23 januari 2021

De loempia was matig, niet knapperig maar vet. Al het andere was helemaal super!!

Be Cavus
22 januari 2021

Toppie!! Lekker warm en smaakvolle warme groentjes en goeie kip hoor!

Pieper
22 januari 2021

De gado gado was heerlijk

Loes Wijkman
21 januari 2021

Megalekker! Nog nooit eerder zo’n lekkere, goed gevulde pokebowl gegeten, echt zalig!

Jessica
21 januari 2021

Mijn eten was ruim op tijd, goed op temperatuur en verder heel smakelijk met verse groenten.

Cailey
20 januari 2021

Mooi op tijd bezorgt, eten goed

NH
20 januari 2021
Anoniem
16 januari 2021
Chantal
15 januari 2021

Was weer super lekker zeker een aanrader

Cindy Holtkamp
13 januari 2021

De maaltijd was prima maar i.pv bami speciaal kregen wij nasi dus we hadden veel te veel nasi enteweinig bami.Onze gasten keken daar vreemd van op

Frans K
11 januari 2021

Gewoon 5 sterren Snelle bezorging en het voornaamste grote porties Veel vlees, veel groente, en gerechten die je echt niet zelf kunt maken.

Anoniem
11 januari 2021
H. Klok
10 januari 2021

bezorging: precies (binnen 1 minuut) op tijd. kwaliteit: vlees (wok varkenshaas) was droog.Verder redelijk tot goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
10 januari 2021

Heerlijk gegeten en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan goselink
10 januari 2021

Bezorging keurig op tijd. De veg.loempiaatjes waren taai. Verder heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramaker
10 januari 2021

Er was vergeten erover gebeld en toch nog bijna 2 uur wachten Zal niet zo snel meer hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm
10 januari 2021

Prima,er zat alleen geen gratis drankje bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J.
9 januari 2021

Absolutely smashing.

Nins
8 januari 2021
m bosman
8 januari 2021
Jan Semmekrot
4 januari 2021

Voor een ieder 2020 raar jaar,.., thuis.., niet uit eten, ..daardoor vaak besteld bij CT, ..ook af en toe minder.., (tijd, eten, aflevering..) maar MEESTAL TOP, staan open voor feedback, ..en dan krijg je ook nog een mooie schaal Sushi TOPPP

Brummelhuis
4 januari 2021

Gelukkig hadden we een magnetron om het eten warm te maken want het was niet erg warm. Richard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie
4 januari 2021

Ondanks dat de bestelling niet helemaal correct was (zie mijn e-mail van gisteravond) was het eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 januari 2020

Altijd even lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Koers
3 januari 2020

Gratis cola ontbrak en 1 zakje met kroepoek was niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Wezel
3 januari 2020
Veltkamp
3 januari 2020

Het eten wat we online hadden besteld was er snel en zoals altijd erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
3 januari 2020

Vernieuwde kaart! Superlekker

Venderbosch
2 januari 2020

30 minuten te laat geleverd

xx
2 januari 2020

De opmerking over bezorgen is niet gelezen

van Tiel
2 januari 2020

Blikje Fanta vergeten!

Bente
2 januari 2020

Gisteren om 18.00 uur hebben wij eten besteld bij jullie. Bijna twee uur later werd het bezorgd. De tomatensoep was koud en waterig, de foeyonghai was niet gaar en er zat maar een beetje tjaptjoi bij. De deksel op de foeyonghai zat niet dicht waardoor alles onder zat. Normaal zijn we altijd tevreden maar we hebben het niet opgegeten.

Cor
2 januari 2020

Erg lekkere chinese bami!

M olde Nordkamp
1 januari 2020

Weinig waar voor je geld. Zeewiersalade 6.50. Zeewier nauwelijks te vinden! Voor r 6.50 ga ik daarvoor liever na de winkel

Wilco Plaggenborg
31 december 2020

Hedenmiddag om 13.18 online bestelling geplaatst bevestiging +/-17.45 bezorgtijd Om 18.05 gebeld en na enig speurwerk werd mij meegedeeld dat bezorger onderweg was 18.15 was de bezorger correct en met excuus aan de deur. Helaas was de kroepoek vergeten en dit werd nagebracht. Vind het jammer want dot was mijn tweede bestelervaring met een half uur vertraging . Zeer jammer

Grace
31 december 2020

De sushi Family box was heerlijk

Marcel
31 december 2020

Eten was koud

Grace
30 december 2020

Poke bowl zalm, ze waren heerlijk!!!!!

Yharink
27 december 2020

Was weer super lekker Helaas was niet alles erbij wat ik besteld had. Kan door de drukte gebeuren natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victor
26 december 2020

Ze leveren altijd standaard goede kwaliteit!

Dorenbusch
26 december 2020

Het was heerlijk

Robin
25 december 2020

Tevreden en heerlijk gegeten

Hans
25 december 2020

Dankjewel. Het was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!!!

Andre
25 december 2020

Heel lekker en ruim voldoende.

EB
24 december 2020

Nog net voor het afhalen werden we gebeld. Of we ook vegetarische Bami wilden hebben bij een vegetarisch gekozen gerecht. Dat vonden we echt net dat stukje verder denken en dat waarderen we zeer.

Smit
24 december 2020
Armando
23 december 2020

Prima afhaal, alleen jammer dat er met de opmerking niets gedaan is. Ik had om een extra spiegelei verzocht, maar deze ontbrak.

Rob Schopping
23 december 2020

Pangsit was net als vorige keer een tik te lang gebakken,verder weer klasse

Fred
21 december 2020

prima eten, jammer dat t het zo snel is afgekoeld. Vreemd dat voor idealbetaling extra betaald moet worden, dat zie je verder nergens, is echt achterhaald.

Martin
21 december 2020

Eten was lekker zoals altijd. De salade die we besteld hadden was ook lekker maar was de prijs ABSOLUUT niet waard. Ik zou iedereen sterk afraden een salade te bestellen.

P.M.Weijers
21 december 2020

Super tevreden en erg lekker ideaal dat het bezorgd werd. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Tiel
21 december 2020

Een beetje te laat, maar de maaltijd was perfect. Ik miste wel een derde sambal potje. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elken
20 december 2020

Was perfect,levering keurig op tijd. Eten was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cindy
18 december 2020

Heerlijk!!

Nina
18 december 2020

De kippensoep was niet lekker. En mihoeng goreng china tuin special was weinig garnalen in.

Van kj
17 december 2020

Top eten. Snel gebracht en goed warm. Jullie zijn top

J.J.
17 december 2020

Kan de 'Foe yong hai vegetarisch' van harte aanbevelen!

Kelly
12 december 2020

Eten was erg lekker alleen de loempia was niet knapperig maar denk dat dit komt omdat het in een speciaal bakje zit

Henk
12 december 2020

Gebakken varkenhaas in ketjap leek wel of die al 3 dagen bij het buffet had gestaan zo droog en niet mals was die. Bezorging keurig op tijd

Anna
11 december 2020

Koe loe yuk besteld was verbrand nieuwe portie gekregen en dat was zo vet dat het eruit droop en het vlees keihard dus ook niet te eten. Erg jammer.

Marcel
11 december 2020

Bestel regelmatig eten deze keer viel het echt tegen. Alles koud alleen de soep niet sambal vergeten saus waterig. Beetje jammer

Andrea
10 december 2020

Top weer! En dank je wel voor de chipkaart erbij Kids en wij hebben smakelijk gegeten

H.
10 december 2020
J.E. Broere
9 december 2020

De bezorgster was prima, ze overhandigde mij de bestelling vriendelijk en gezellig. Jammer was dat het eten niet echt goed warm meer was.

Agnes Straube
7 december 2020

Het heeft mij weer heerlijk gesmaakt! De bestelling werd ruim op tijd bezorgd. Ben zeer tevreden. Hoop dat dit zo blijft. En wat goed 👍 dat ik 2x sambal erbij kreeg.