Beoordelingen van China Tuin Hengelo

Recente recensies

4.0
Kappert
4 december 2022

Top! Lekker eten en stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MCA
4 december 2022

De bestelling kwam 25 minuten te laat. Dit zijn we van China Tuin niet gewend. De bezorger was vriendelijk en beleefd.

Thijs Munnink
4 december 2022

Erg lekker en precies op tijd.

Colin
3 december 2022

De scherpe saus is opengegaan tijdens het bezorgen en over een deel van het eten terecht gekomen… goede bezorging maar verder geen aanrader.

Wouter
1 december 2022

Mijn complimenten, heerlijk gegeten.

Niels
28 november 2022

Ik ben goed eten gewend van china tuin, maar de koejoe loek was denk ik 6x gefrituurd en kon je een raam mee ingooien. Ook de mihoen met chinese garnalen was alles behalve vers gemaakt en bevatte veel te veel zout. Normaal zou ik het terugsturen, maar we hadden te veel trek. De gewone mihoen was wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JJ
28 november 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola Franke-Gevaerts
27 november 2022

Prima op tijd geleverd... goed warm nog en heerlijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald ter Horst
26 november 2022

menu B, super veel, erg lekker, super, supersnel geleverd...20 min gok ik.

L.Anderson
26 november 2022

Goed eten

Silvester
26 november 2022
Marleen
26 november 2022

Heerlijk gegeten. Ruime porties.

Wouter
25 november 2022

Prima verzorgde bestelling en bezorging.

Jan Knol
23 november 2022

Teleur gesteld dat mijn ruim op tijd bestelde bestelling, (omdat er tijdsdruk op stond, besteld) , op het door u aangegeven tijdstip niet klaar stond. "Per abuis, meegegeven aan de bezorger", volgens de dame, aan de balie. Wel met spoed mijn bestelling klaar gemaakt, maar dat hielp mij niets. Daardoor kwam ik in de problemen omdat iemand in mijn gezin, nu niet meer kon eten voordat voor hij aan het werk moest. Nu, na zijn werk, koud eten. Mijn tip bij zo een fout, geef iemand dan een plak kroepoek of zo gratis als goedmaker. Uiteraard kan ieder een foutje maken, begrijp ik best, maar maak het dan goed.

Daan
19 november 2022

Loempiaatjes zaten helemaal onder de saus, maar eten was verder heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Esther
18 november 2022
B. Oude M.. ....
16 november 2022

Lekker en snel thuis

bertus
15 november 2022
Monique
15 november 2022

Lekker, goed warm. Netjes dat ze de kroepoek nog even na bezorgden.

Gerritsen
15 november 2022

Makkelijk bestellen, snel klaar en klantvriendelijk personeel. Daarbij: het smaakte erg goed.

Marjan
14 november 2022

Zoals altijd weer ontzettend lekker!

Bea
14 november 2022

Wanneer we bezorgkosten betalen, geven we de bezorgers in zo'n geval geen fooi. Maar het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
7 november 2022
Gerard
6 november 2022

Jammer dat er saus bij het ei was dat wou ik niet maar de rest was oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Drost
4 november 2022

Het was goed zo.

Anoniem
4 november 2022

Maandmenu besteld, de kipfilet in de tjap tjoy en kip kerrie was te droog. Ook de taugé was oud en daardoor bitter. Babi pangang was wel goed

Benno
2 november 2022

De beste babi pangang van de omgeving. Bezorging altijd vriendelijk!

Thijmen
31 oktober 2022

Het is me vaker overkomen dat niet alle producten worden bezorgd. Vandaag ontbrak een blikje cola….

H.knol
31 oktober 2022
Plokkaar
30 oktober 2022

Zoals altijd super lekker en een snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bosman
29 oktober 2022

Fr vriendelijkheid van de bezorger was ver te zoeken

T Boonk
28 oktober 2022

Altijd goed

Renate van Wijk
28 oktober 2022

Kroepoek besteld maar die zat er niet bij. Verder was alles lekker en goed warm.

.
26 oktober 2022

Zonder taugé bestel maar kwam wel met, echt jammer.

Satink
24 oktober 2022

Ik had wok takeaway ossenhaas, alleen mag de groentes wel wat fijner gesneden worden. Het waren grote brokken.

Stern
23 oktober 2022
Robin
17 oktober 2022

Slecht. Iets taais gefrituurds wat voor varkenshaas door moest gaan, droge kip kerrie en taaie babi pangang. Ik ben geen klager maar dit was beneden alle peil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob kuijer
16 oktober 2022
Henk
13 oktober 2022

Alles was warm. Op tijd en smakelijk.

Hans
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Zeer goede kwaliteit. Ook de bezorging was goed

J
9 oktober 2022

Sommige dingen redelijk..de loempia kwam overduidelijk uit de magnetron

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric ter Beke
9 oktober 2022

Fantastisch, heerlijk van smaak en op het afgesproken tijdstip gebracht. Een echte aanrader

Wessels
8 oktober 2022

Bestelling was voor 18 uur gepland. Werd 20 minuten te vroeg bezorgd.

Lima
6 oktober 2022

Het Bahmi en nasi zijn niet meer zo lekker als vroeger.! Ze waren vandaag smaakloos

Berno
4 oktober 2022

Eten was niet lekker saté saus waterig, bami en pangang leek net dat het zo uut de diepvries kwam en even opgewarmd was in de magnetron

Stern
3 oktober 2022

Prima

Marcel Herik
3 oktober 2022

Heerlijk weer. En ik had geklaagd in mijn bestelling dat ik de kroepoek niet had gekregen de vorige keer, kreeg ik er nu 2. Lief!

AdV
3 oktober 2022
S
1 oktober 2022

Verder was het prima en lekker alleen dit keer voor het eerst de ossenhaas met champignons besteld, helaas maar een paar stukjes ossenhaas en de hele bak vol met champignons, dat was echt wel een hele tegenvaller en daar is het te duur voor.

Jansen
1 oktober 2022
Ed Drost
29 september 2022

Bestelling was niet compleet! Geen blikje gevraagd maar er toch bij was gestopt. Had warmer gekund.

René
26 september 2022

Heerlijk gegeten, bezorging binnen een half uur. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Molly
25 september 2022

Bezorging duurde erg lang! Bezorging nooit ontvangen. Eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rietman
25 september 2022

Het eten was niet warm, maar de bezorger was ert vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria lentelink
25 september 2022

Het eten was niet warm .en het was heel flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
22 september 2022

Al vaker besteld en eerder wel lekker gegeten maar deze keer was het ronduit vies. De loempia's leken al eerder gebakken te zijn en daarna opnieuw gebakken maar de olie niet heet genoeg. Het vet droop eraf. De bami smaakte naar oude olie. Alleen de babi pangang was lekker.

Nico
20 september 2022

Geen

Snoeijink
18 september 2022
Cailey
18 september 2022
Rw
11 september 2022

Soep extreem zout! Wokbox zat giga veel groente in en bijna geen vlees

Hm
10 september 2022

Nasi vrij klef ,jammer

W Bouwmeesters
8 september 2022

Gewoon vlotte levering

Rie Klunder
5 september 2022

Keurig op de afgesproken tijd bezirgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
2 september 2022

Heerlijk klaargemaakt en snelle bezorging.

Roetgerink
29 augustus 2022

Helaas waren er een aantal gerechten koud

Steve van Druten
27 augustus 2022

Gewoon goed!

Gerard
26 augustus 2022

Bij soep weinig vlees in jammer . Voor de rest was alles oké zo als het hoord.

Henk
25 augustus 2022

Op tijd geleverd. Het eten was warm, de cola koud. En het smaakte prima.

J
25 augustus 2022

Loempia en inktvisringen kwamen na gefrituurd te zijn uit de magnetron. Waren niet lekker. Wol krab was surimi.. op zich prima, maar vermeld dan dst het surimi is en geen krab. Sate ajam was droog. Normaal gaat het wel goed. Dit was drama

P, van Corven
22 augustus 2022

De garnalen waren heerlijk. We hadden ook twee loempia’s. De ene was lekker de andere was een groter vetbonk die niet te eten was.

S.
22 augustus 2022
Evers
20 augustus 2022
Spit
19 augustus 2022
Moddejonge
18 augustus 2022

Snelle bezorging, ruim voor de geplande tijd

W Bouwmeesters
18 augustus 2022

Bami besteld nasi ontvangen. Verder een snelle levering door thuisbezorgd

Charlie
17 augustus 2022

Snelle bezorging, het eten was nog heet:) Normaal erg te spreken over de saté, was nu helaas erg droog samen met een ander gerecht met ketjap. Bami etc weer top!

AdeV
15 augustus 2022

Alleen het blikje frisdrank ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma Schmidt
13 augustus 2022

Lekker gegeten en zelfs eerder bezorgd dan was aangegeven!

jan semmekrot
12 augustus 2022

Zoals altijd prima in de tijd, geen probleem. Had een keer voor de verandering ossenhaas besteld, helaas niet mijn lekkerste keuze van hun. Vlees wat taai en niet fijn gebakken,.. Kan ook aan mijn keus liggen! Maar af en toe wat nieuws proberen, vlgnd keer vast weer mijn smaak.

Lisette
10 augustus 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd👍🏻

AdV
9 augustus 2022

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirella Vogelzang
8 augustus 2022

Heerlijk verse geroerbakte verse groente, heerlijk vlees en garnalen en smaakvolle chinese bami

Puk
8 augustus 2022

Ik vond de groenten nogal rauw, die heb ik eerst moeten bakken, maar waren wel goede groenten bij dat was de prijs wel waard. kip vond ik te veel gebakken. nasi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jolande
8 augustus 2022

het was weer heerlijk, keurig op tijd

Olde Kalter
7 augustus 2022

Vlotte correcte bezorging eten was goed warm en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob kuijer
6 augustus 2022
Chantal Schothuis
6 augustus 2022
Paul
6 augustus 2022

Eten is zoals altijd lekker, alleen wederom het beloofde gratis drankje niet gekregen.

Wouter
4 augustus 2022

Prima verzorgd, heerlijk gegeten

Peter Mastenbroek
4 augustus 2022

Snel bezorgd / warm / smaakvol

Sluiter
3 augustus 2022

Keurig op tijd en goed warm. Top

Steggink
3 augustus 2022

Het heeft goed gesmaakt. Het kon wel iets warmer. Dan smaakt het ongetwijfeld nog beter.

Jhonny
2 augustus 2022

Het was erg lekker had zelf verkeerde saus genomen op de pangang verder niks op aan temerken

K. Spaltman
1 augustus 2022

Prima service na bestelling,bezorging uitstekend,en snel...Verbeterde Babi Pangang-saus verassing,zeer smaakvol!

Hm
30 juli 2022

Bestelling was niet kompleet

AdV
26 juli 2022

De loempia’s waren niet warm en heel erg taai! Waarschijnlijk gewoon opgewarmd in de magnetron! Niet te eten!

Karlijn
24 juli 2022

Eten was prima, wel jammer dat de zoetzure saus heel erg pikant was. Volgens mij staat het verkeerd op de menukaart.....

Rw
23 juli 2022

Buikspek nasi en bami prima. Maar de babi ketjap was gewoon babi pangang met ketjapsaus erover en smaakte nergens naar!!

Erik. Knol
22 juli 2022

Koude bami

Jessica
13 juli 2022

Was heel goed en lekker

Ellen
12 juli 2022

.

Willem
10 juli 2022

Voor 18:00 uur maaltijd besteld. Werd uiteindelijk 18:40.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Talitha Olde Olthof
10 juli 2022

Alles was heerlijk. Enige punt van kritiek is, dat er een paar harde botjes in de Babi pangang zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 juli 2022

De gratis cola zat er niet bij.

Ray Hammink
4 juli 2022

Wij bestellen altijd bij jullie, normaal geen klachten alleen deze keer was de kroepoek niet vers en het babi pangang vlees erg taai. Mvg, R.Hammink

Jess
1 juli 2022
Evers
1 juli 2022
A. Timmerman
27 juni 2022

Goede kwaliteit tegen een correcte prijs

D Lentink
27 juni 2022

Bezorging. In eerste instantie was bezorger mijn bestelling onderweg verloren. Een voorbijganger heeft het bij mij thuis afgeleverd. Nadat ik met Chinatuin heb gebeld werd een nieuwe bestelling geleverd. Maar helaas was de nieuwe levering niet compleet, de nasi en gratis drankje ontbrak. verder lag de helft van de satésaus weer in de zak i.p.v. in het bakje. Dit ben ik van jullie niet gewend. De bezorger stond erop dat ik de 1e bestelling mee terug moest geven. Dit heb ik gedaan. Maar achteraf hoorde ik dat dit niet nodig was geweest. Kwaliteit. De loempia die de 2e keer werd geleverd was veel te lang gebakken (verbrand). Ik zou van jullie bericht krijgen via de mail. Helaas heb ik tot op heden geen reactie van jullie gehad. Daarom dit bericht.

Herman Wassink
27 juni 2022
Frans
26 juni 2022

Loempia perfect, tjap toy perfect, zowel de bak Bami als de exsta bak, veel te gaar gekookt Bami had meer weg van soepslierten ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
23 juni 2022
Gerrit Egberink
23 juni 2022

Zoals altijd topđź‘Ť

Vorgers
20 juni 2022

Bij plaatsing bestelling Wokbox bestaat er de mogelijkheid om bijzonderheden op te geven. Hier wordt alleen niet wat mee gedaan helaas. Tijden vermeld op de site over wanneer er bezorgd kan worden hebben weinig zin. Heb nu vaker besteld doch bestelling nog nooit op tijd ontvangen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
19 juni 2022

Bezorging was dit keer flink verlaat. Na telefonisch contact moesten we nog ruim 30 min. wachten. Vriendelijke bezorger die uit kon leggen waarom het zo lang duurde. Hopelijk volgende keer weer gewoon binnen de verwachte tijd. Het smaakte ons overigens prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
19 juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Grote porties, uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
19 juni 2022
Hm
19 juni 2022
Dorine MĂĽller
18 juni 2022

Ontzettend goed eten en prima op tijd!

John Havers
17 juni 2022

Eten en de soep goed warm en keurig binnen de afgesproken geleverd

Anoniem
16 juni 2022

Een aanrader!

Sannen
13 juni 2022

Bestelling kwam snel , helaas was het 1 grote knoei boel in de tas gelijk gebeld en heb de bestelling opnieuw ontvangen dit keer wel normaal netjes .

Fr Kupers
11 juni 2022

Alles houden zo. Perfect anders geen 5sterren.

Erwin
11 juni 2022

Geen poespas gewoon lekker Chinees eten. Vriendelijke bezorgster.

Temmo de Hek
10 juni 2022
L.E.
7 juni 2022

De buitenkant van de loempia was niet krokant, wel goed gevuld, maar wel meer vocht dan we gewend zijn; het buikspek droog en hard. We hebben het vaker beter getroffen bij China Tuin, volgende keer beter!

Anoniem
6 juni 2022
Ruben
2 juni 2022

Uitstekend! Heerlijk chinees gegeten

Jay
2 juni 2022

Bakje kapot saus door elkaar 2e keer achter elkaar

Jan knol
30 mei 2022

Tot mijn verrassing kreeg ik naast het bestelde er nog een gratis bak nasi bij! Heel veel dank! Ik weet niet waar ik dat aan te danken heb, maar zal het met smaak opeten. Bestelde Bami en babipangang waren weer voortreffelijk..

Frank
30 mei 2022

Keurig op tijd bezorgd. Eten was uitstekend

mengerink
29 mei 2022
Komies
26 mei 2022

Bij de pittige kip mag meer kip bij inplaats van zoveel groente

Frans
26 mei 2022

Het was weer top.

Nina
25 mei 2022

Kon de garnalen tellen.15 stuks. Maar was wel lekker.

Hm
22 mei 2022
Lotte Van Wezel
15 mei 2022
Heemskerk
9 mei 2022

Supergoed eten, maar 20 minuten later dan afgesproken bezorgtijd

Anoniem
9 mei 2022
F. Pol
8 mei 2022

Vlees was niet knapperig en relatief weinig saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onbekend
8 mei 2022

Beter lezen naar de opmerkingen. Beter alles checken, ivm vaak vergeten van spullen. Vis was niet echt doorbakken, beetje slijmerig. Saus babi ketjap was erg zoet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jarno
7 mei 2022
Rob Schopping
7 mei 2022

Koe la yoek veel te hard en te droog,rest van eten was heel goed.

annelie
6 mei 2022

We waren zeer tevreden, heerlijk gegeten!

Maria
5 mei 2022
Sini hagreis
2 mei 2022

Het eten was niet erg warm wel goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
1 mei 2022
-
30 april 2022

De bami was koud en smaakte niet goed.

Nina
29 april 2022
Roberto
27 april 2022

Bezorging was een beetje later dan verwacht, maar goed het was ook Koningsdag. Echter de mini loempia's die ik erbij heb besteld lieten ter wensen over, heel vet en klef, er was niks krokants meer aan, jammer 1 ster de Ajam pangang met bami was verder wel goed 5 sterren

Idzerda
24 april 2022
Ed Drost
24 april 2022

Prima in orde.

Ronald ter Horst
21 april 2022

normaal super tevreden, nu waren de garnalen van de bami met champions, groente en garnalen veel te lang gewokt.....leken wel stukjes rubber....niet te eten.

C.
21 april 2022

Eten is goed en warm! Nasi djawa was heel wat pittiger dan normaal. Maar met gewone nasi erdoor was het goed te doen. Jammer dat blikje drinken er niet bijzat. Bezorger was netjes en correct. We zullen zeker blijven bestellen!

Hm
18 april 2022
Olde Kalter
17 april 2022

Eten was niet warm genoeg meer. We moesten het opwarmen in de magnetron.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo Sleiderink
11 april 2022

Ik had bami bestelt bij de schotel kreeg nasi. Ik had kipsaté besteld kreeg varkenssate. Vorig keer ook bami besteld kreeg toen ook al geen bami....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laarveld
10 april 2022

Altijd goed en optijd

Hm
10 april 2022
Rosalien Lammerink
8 april 2022

Goed

Mirjam
8 april 2022

Super snel bezorgd! Klasse!

Rika pol
4 april 2022

Sorry maar ik vond het eten niet warm moest het zelf weer in de magnetron opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Feenstra
3 april 2022

Lekker, prima kwaliteit en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

michael Bosman
3 april 2022

Bezorging was waardeloos. Spreekt geen nederlands. Snapt blijkbaar niet hoe een deurbel werkt. Maar kan wel met zijn luie donder beneden bij de lift wachten. Nog nooit zo slechte bezorging gehad. Eten was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
3 april 2022
Hm
2 april 2022
Johan
2 april 2022
Was weer lekker zoals altijd
1 april 2022
Natalie
31 maart 2022

Behalve dat de kroepoek niet was geleverd en de pisang goreng zo droog was dat het gelijk de prullenbak in kon was de rest wel super. Kan er nog wel een dag van eten.

R.M.O.
28 maart 2022

Op zich lekker, maar dag erna wederom buikklachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Roede
27 maart 2022

Babi pangang was zeer droog leek wel een oud beest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
25 maart 2022
Brinkman
24 maart 2022

Bestelling klopte niet, loempia's waren klef, nasi en bami koud. De kroepoek niet geleverd. Gelijk gebeld, werd mij mede gedeeld dat jullie hier op terug zouden komen.En er werd mij gevraagd om een mail te sturen.Dit gedaan nu 4 dagen verder en nog niks gehoord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie Boers
21 maart 2022

Helaas was onze bestelling er tussen door geglipt en was er na 1 1/2 uur nog geen eten. Na een telefoontje met de vraag waarom wij nog steeds geen eten hadden kregen we excuses en werd het eten binnen 15 min bezorgd met iets extra's bij de bestelling als excuses. Ook bezorger bood direct excuses aan bij bezorging wat erg netjes was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schutte
21 maart 2022

Normaal altijd goed en lekker, dit keer waterige satesaus, sate zelf was heel weinig, hele kleine stukjes die van t stokje afvielen, bami was prima, de soep was super dun en waterig. Atjar was wel goed. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
20 maart 2022

Wij hadden loempia’s besteld. Deze waren niet knapperig, slap en erg vet. Heel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
18 maart 2022

De bakken van foe Yong hai en babi pangang lekten. De saté lag op de kop in de tas en was ook aan het lekken. Kortom een behoorlijke puinhoop. Toen het allemaal was overgeschept in schalen was het eten wel erg lekker.

Oolbekkink's
14 maart 2022

Heerlijk van smaak, goed warm, hele royale porties en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
14 maart 2022

Heerlijk gegeten, goed bereid, zeer smaakvol en de bezorging was uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Bosman
13 maart 2022

Bami was koud Koud drinken tegen warm eten koelt het snel af . Sate lag plat in het de tas dus bijna alle pinda sause zat in de zak inplaatst van de beker. Het was een puinhoop. Kroepkoek is bijna allen maar kruim zo klein of het klem heeft gezeten. Ben beter gewend bestel vaker maar dit was echte een aanfluiting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
12 maart 2022

De loempia’s zijn te bruin gebakken. Dat was niet bevorderlijk voor de smaak. Jammer!

anoniem
11 maart 2022
Altijd tevreden geweest
11 maart 2022

Porties worden kleiner en kleiner en de smaak wordt minder

Gerjan Krans
7 maart 2022
Nicole
7 maart 2022

Had het voor 17.30 uur besteld en het was er al om 17.00 uur... gelukkig waren we thuis. Moesten nl nog op mensen wachten die gelukkig ook op tijd waren. Maar anders was het eten koud geweest...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 maart 2022

2 uur moeten wachten op het eten. Het eten was goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
6 maart 2022
Frederike Heck
5 maart 2022

Het eten was heerlijk maar het was zo slordig verpakt dat alle sauzen door elkaar waren gelopen, uit de bakjes in de tas was gelekt en de mini loempia’s lagen in het sausvakje ipv apart waardoor de loempia’s helemaal zompig waren. Erg jammer.

K.Spaltman
5 maart 2022
Rob Smit
28 februari 2022

We waren iets vroegen dan dat we besteld hadden en het eten stond gelukkig niet klaar. Toen we thuis kwamen van Hengelo naar Lonneker wat het eten nog goed warm en het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar .

Ellen Van Breugel
27 februari 2022

Goed eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina E.
26 februari 2022
lekkekkeerrrrrr
23 februari 2022
Marjan van 't Spijker
21 februari 2022

Het eten was niet meer zo warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Wobben
21 februari 2022

We hebben een uur en 3 kwartier gewacht op onze bestelling. De loempia's waren redelijk afgekoeld en daardoor was de buitenkant behoorlijk taai. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
21 februari 2022

Ik had laat besteld en werd netjes op tijd bezorgd. Ik had er een groot bakje sambal bij besteld voor een euro, maar dit was echt te weinig; Slechts een dun laagje in een klein bakje. Dat bakje mag echt wel een stuk voller hoor. Desalniettemin zoals altijd heerlijk gegeten hoor. Tot een volgende keer maar weer!

Eric
20 februari 2022

Meer dan 2 uur op mijn eten moeten wachten. kwart voor 6 eten besteld en om kwart voor 8 werd het eten bezorgd. Aangegeven bezorg tijd was 18:55, zelf om 19:20 contact gezocht over de status van bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Lampe
20 februari 2022

De tomatensoep had iets warmer gekund.

Gerard
17 februari 2022

Heerlijk alleen de borrel kroepoek vergeten jammer

Jenneke
15 februari 2022

Satésaus was koud en de helft ervan lag door de zak ervan heen. Beetje jammer, want dit is al vaker gebeurd. Bezorger ging Vrij lomp met het zak eten om, misschien helpt het als hij dat niet doet.

Astrid
14 februari 2022

Mooi op tijd. Lekker eten. Goed op temperatuur. Meer dan voldoende. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker Voor herhaling vatbaar!

Linda
14 februari 2022

Bezorging snel, eten matig. Vlees leek oud, niet vers…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyn Besselink
14 februari 2022

Wat een teleurstelling! Chasieuw was verbrand, haivinnesoep te zoutig, kerrie garnalen was met weinig smaak. Hebben jullie een andere kok?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerdink
14 februari 2022

Vegetarische bami was helaas met vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Walda
14 februari 2022

Eten was goed alleen het was niet echt warm jammer verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
12 februari 2022
San
11 februari 2022

Alles was goed. Lekker warm. Loempia was knapperig.

Marina
6 februari 2022
Hm
6 februari 2022
G. Doosje
4 februari 2022

Gemakkelijk bestellen en de bezorging was supersnel.

C Bergmans
3 februari 2022

Lekker eten en snel bezorgd!

Anoniem
3 februari 2022
K.
2 februari 2022

Eten was weer goed! Alleen een blikje Fanta vergeten te bezorgen, maar kan gebeuren.

Frits
1 februari 2022

Bestelling op tijd klaar, prima service, vriendelijk personeel.

Hm
30 januari 2022
Hans van Toorenenburg
28 januari 2022

Kwaliteit is altijd goed, alleen deze keer zat de bestelde extra beker tomatensaus er niet bij. Voor de rest is alles top.

Lewis Anderson
27 januari 2022

Super lekker eten

Bussing
24 januari 2022

Zoals altijd op tijd en lekker (warm)

W Bouwmeesters
24 januari 2022

Uitstekend geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maggy
24 januari 2022
Martin Grave
23 januari 2022
Hm
23 januari 2022
Rene
22 januari 2022

Nou het gewoon goed maar de loempia was niet echt warm

Chris
22 januari 2022

Super snel geleverd!

Brenda dorenbusch
21 januari 2022

Het eten was heerlijk.maar ik heb voor meer dan 60 besteld en moest toch 2 euro bezorgkosten betalen. Terwijl er staat van niet.

Lowik
21 januari 2022

Het eten was heerlijk! Al eerder bij jullie gegeten en dat was al top nu de afhaal gedaan ook heerlijk van smaak. 1 minpuntje is dat we loempia’s hadden besteld maar deze zaten er helaas niet bij.

jan Semmekrot
20 januari 2022

TOP, Dit keer Loempia babi panggang , zoals die wordt geleverd, werkelijk heerlijk!! Dit vaak apart. maar op deze manier mag die zo blijven, en warm!!

Stern
17 januari 2022

Perfect

Jeroen
14 januari 2022

snelle bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
12 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Gerard
12 januari 2022

Lekker en mooi dat ze het weer brengen

Rw
12 januari 2022

Babi pangang spek was hard en taai en bami was koud. Ben betere kwaliteit gewend!

Daniel
10 januari 2022

Lekker eten en op afgesproken tijd af te halen

Hm
9 januari 2022
Jenny Yff-Schaap
9 januari 2022

De maaltijd werd op tijd bezorgd en de kwaliteit van het eten was fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
9 januari 2022

Super service zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Tiel
9 januari 2022

We hebben hierover al telefonisch contact gehad. Veel botjes in de kip, is zeer vervelend. En verkeerde saus geleverd bonensaus i.p.v. pikante saus.

Van Vliet
9 januari 2022

Was super lekker, alleen de pangsit veels te ver doorgebakken tegen het verbrande aan

Jan Semmekrot
7 januari 2022

Ja , zet niet elke keer een bericht , maar voor mijn als vanouds …, top en lekker!! Anders blijf ik hier niet bestellen

Hans Jansen
5 januari 2022

Het was weer lekker alleen had ik dus cha sieuw bestel maar kreeg babi spek dat was een even iets anders dan verwacht heel jammer

Mulder
2 januari 2021

Ik had varkenshaas in ketjapsaus besteld. Hellaas was het vlees erg vet en wij denken dat het geen varkenshaas was. Het smaakte totaal niet. Dus weggegooid hier. Ook de pindasaus was heel erg waterig dus te dun. Jammer

Gringhuis
2 januari 2021

Bezorger komt met een tasje aan de deur die gewoon rood is van het lekker van een van de sauzen. Hij stelt voor om nieuwe te halen, maar het is gewoon schoon geveegd..... Sambal had alsnog gelekt, en de bak waar de King te fan in zat was gewoon helemaal ranzig. Eens en niet weer voor ons.

alidus
2 januari 2021
Ja e
1 januari 2021

Je weet dat je in het weekend langer moet wachten en zeker op 1jan. Eten was weer heerlijk.. geschatte tijd was prima en eten was ook zeker nog warm.

Hilde
1 januari 2021
Snijders
13 december 2021

Was verbaasd dat ik 0.25 cent transactie kosten moest betalen toen ik online ging bestellen. Kon ook alleen via IDEAL betalen, kon geen andere keuze maken. Toen ik ging afrekenen kwam er ineens de 0.25 cent er extra bij. Ga dit niet weer doen. Dan bestel ik wel telefonisch

H. Hogenkamp
11 december 2021

Was perfect

Pascal
11 december 2021

Zoals altijd weer super lekker

Annette
11 december 2021

Altijd naar wens.

Hm
8 december 2021
Peter Schutte
8 december 2021

Normaal gesproken altijd goed en lekker! Dit keer was de satesaus als water en het satevlees lauw, de bestelde bami was vervangen door chinese bami, dit vind ik niet zo lekker helaas. De soep was zoals altijd heerlijk en het vlees en de atjar ook. Bezorging was top.

Lot Heij
6 december 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging precies op tijd. De kroepoek was enigzins verkruimeld. Maar dat is ook het enige minpuntje. Volgende keer weer!

Char
6 december 2021

Superlekker eten en warm! Netjes bezorgd om 18u. We hadden een rijsttafel besteld voor 2 personen. Hier kunnen we nog 2 of 3 dagen van eten. Heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
5 december 2021
Assink
5 december 2021

Over smaak valt te twisten maar wij gaan hier niet meer gebruik van maken.

Hans Jansen
4 december 2021

Zo jammer het eten was koud

Merel
4 december 2021

Keurige jongeman en op tijd alleen was de verpakking kletsnat. Is waarschijnlijk omgevallen.

Sandra
3 december 2021

Keurige bezorging. Het eten, tomatensoep, en bami met kipfilet champignons en groente was heerlijk.

Stern
3 december 2021

Prima

W.Mazeland
2 december 2021

China tuin ; echt een aanrader voor iedereen, Helaas niet in het restaurant vanwege COVID, Dus vandaag maar(weer)eten afgehaald,GEWELDIG lekker hoor. Bedankt!

Gerard
2 december 2021

Jammer dat ze het niet meer brengen is dicht bij

Tom
2 december 2021

Ik haal hier eens per week iets. Altijd erg lekker.

Hm
29 november 2021
Inge
29 november 2021

Altijd lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Kemerink
29 november 2021

Het eten was weer heerlijk en goed warm

Daniël Komies
29 november 2021

Mihoen koud, bakje hete kip zat niet goed dicht... 1/3e lag in de zak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenneke Peters
28 november 2021

Volgens mij had de bezorger hard gereden/is die onvoorzichtig geweest, want de verpakking van de Kipsate was kapot en de kroepoek was in duizend stukjes. Daarnaast is het drankje dat we gratis zouden krijgen niet geleverd en was het eten niet echt warm (heb het opgewarmd in de magnetron). De smaak van het eten was wel goed.

Renske
24 november 2021

Prima eten, ruim voldoende, snel klaar en lekker warm.

Pol
22 november 2021

Wij vonden het eten wel lekker maar te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
21 november 2021

Lekker, en op tijd bezorgd.

Joachim
20 november 2021

Heerlijk gegeten, snel geleverd.

E.
13 november 2021

Lekker warm en mooi op tijd.

Jose Plischke
8 november 2021

De Mihoen Goreng met ajam pangang zat weinig smaak aan en de kip was erg hard en droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edward Allers
7 november 2021

Super lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
5 november 2021

Snel besteld en op tijd geleverd

Kimberly
4 november 2021

Het was koud en smaakloos Wij bestellen veel vaker en normaal is het hartstikke lekker zelfs zo lekker dat we onze vingers er bij op likken maar nu was het niet lekker het leek wel of het gewoon was opgewarmd in de magnetron de groentes waren slap normaal zijn ze heerlijk knapperig Ook zat er bij de Foe yong hai weinig saus

Carla weber
4 november 2021

Het was heel lekker de rijsttafel alleen misten wij de kroepoek erg jammer!