Facebook

Beoordelingen van China Tuin Hengelo

Recente recensies van China Tuin Hengelo

4 sterren na 305 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan de aangegeven tijd en heeft lekker gesmaakt.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel op tijd bezorgd. De bakjes lagen scheef ID tas en de helft vd babipangangsaus was eruit gelopen. Grote smeerbende op tafel. Niet fijn om zo de maaltijd te beginnen.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mihoen was lekker maar de loempias heb ik weg moeten gooien omdat ze zacht waren geworden

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker eten. Nasi was deze keer wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zie pas na bestellen dat het 70 minuten gaat duren, vervolgens duurt het nog een kwartier langer dus bijna 1,5 uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zo als het hoofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een topservice! Mijn fout maar toch keurig en extra vroeg geleverd. Familie kon met gevulde maag naar Friesland. BEDANKT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet wat voor vkees het was maar wij hadden Menu B volgens mij was het babi pang vlees was hard en taai! Smaakte heel raar.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foe yong hai vegetarisch (+Witte rijst) & Saté ajam. Lekker hoor!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plakkerige Bami niet lekker Moest een cola bij maar was er niet bij dus het was niet echt goed dit was trouwens al de tweede keer

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was veel te gaar en heel plakkerig bezorging was perfect en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zo als altijd

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! En mooi vlot afgeleverd ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer goed loempia babi pangang was goed . warm maar was niet echt gevuld ja iets meer dan alleen taugé .? babi Pangang vleest 👍 en de bami is goed en was ook netjes zonder prei gedaan ..top 👍....lekker . -------> wat ik wel mis zijn nagerechten ... ps.. bezorger was op de tijd die ik er in had gezet 👍

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en ruim voor de aangegeven tijd bezorgd

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu B gehad bij vorige bestelling met verzoek (gebeld) om er een kip-versie van te maken. (allergie) Kom, in mijn geval, er pas dagen later achter of dat gedaan is i.v.m. last krijgen. Nu maar alles los besteld. ;) Men ziet of leest het niet!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen geen kroepoek erbij. En er staat salades bij rijsttafel...er zit er 1 bij. Na gebeld te hebben werd de kroepoek nagebracht en over de salade werd gezegd ja er staat salades er zit er maar 1 bij.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese rijsttafel voor 4 personen besteld. Eten was er op de gevraagde tijd en lekker warm. We hebben met zijn allen heerlijk gegeten!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en prima bezorgd

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De bami was zo doorgegaard dat je niet eens hoefde te kauwen. Het had niks met bami te maken. Nasi was ook veel te gaar. De babi pangang was goed. De saté en koe loe yuk lekker maar veel te vet. Al met al een hele erge tegenvaller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip en garnalen waren droog. Loempia’s waren taai. Viel tegen.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Te weinig saus bij de Tjap Tjoi, wellicht omdat het afgehaald wordt. Jammer!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijn om online te kunnen bedelen en om te kiezen om t op te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk en lekker snel, maar die dode vlieg in mijn Fu jung hai (of zoiets) vond ik erg ranzig!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar verwachting!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en service ook. Bestelling stond al klaar bij afhalen.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld van de nasi djawa, het geroosterd speenvarken en pisang goreng. Alles was naar wens. Vriendelijke bezorger, snelle levering. Top!!! :-)

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer alleen was dat je bij aanvinken van ‘zo snel mogelijk’ bezorgen op een later tijdstip uitkwam t.o.v. het te kiezen tijdstip. Maar verder keurig.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was deze keer niet echt lekker

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds uitstekend !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig geleverd en heerlijk van smaak...

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht was weer voortreffelijk, smaak is goed. Lekker veel en verse groenten, alleen de tofu was een beetje hard en droog gebakken. De witte rijst is lekker van smaak en op de juiste manier gaar gekookt. Bezorging is sneller dan de aangegeven tijd. Zeer tevreden.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was slecht, bami was plakkerig en zag er niet uit. kroepoek was weer eens vergeten, gebeurt vaker. eten is in de prullenbak beland.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wel lekker maar we hadden het verkeerde wokgerecht ontvangen. 2 x garnalen ipv 1x garnaal en 1x ossenhaas dat was erg jammer

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. Helaas vond ik de bami en rijst erg plakkerig. Verder was het orima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer top food en fijne service

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen jammer dat de bami een beetje papperig was.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt treurige kwaliteit Chinees eten. Doorgekookte bami, ondefinieerbare kipgerechten, babi pangang was droog en taai, mini loempia’s waren zacht en leeg. Alles aangemaakt met maizena. Alles schrikbarend slecht. Alleen de bezorging was mooi op tijd

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. Bel je daar over krijg je 3 medewerkers die discussie voeren. Uiteindelijk een deel gekregen, de portie die ik miste was normaal 6 stuks ik kreeg 4, de pisang heb ik nooit meer gekregen. Al jaren besteld bij chinatuin, mijn vriend vind hun geroosterde varkensvlees echt geweldig. Dat zal ik blijven bestellen maar verder niks meer. Dan bestel ik wel bij de concurent die wel klantvriendelijk is. (En dit gebeurde terwijl het volgens hun rustig was, ooit de zijkant vd keuken buiten gezien dat had ik ook liever niet gezien 😥)

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk supert lekker eten!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet tevreden de laatste keer. Met moederdag online besteld, afhaaltijd was 18.20 maar bij aankomst was het erg druk en chaotisch, mensen die veel later kwamen kregen hun bestelling eerder en anderen moesten net als wij heel lang wachten. Uiteindelijk pas om 18.55 de bestelling mee gekregen. Het eten was bovendien niet warm, een bakje nasi was gewoon koud. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 2!!!! Uur voordat we eindelijk eten hadden. Na een halfuur gebeld, het antwoord was: "alle bestellingen zijn weg!" Zonder bestelnummer te vragen. Kwartier later weer gebeld (na 45min later dan verwachte bezorgtijd) werd bestelnummer wél gehoord en was de bestelling onderweg. Vlak erna kwam de bezorger aan, hij was net onderweg gegaan. Bezorger was vriendelijk en gaf excuses en nette antwoorden op vragen die we hadden over het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ellende ! Zoals elke week had ik eten besteld voor onze leerlingen die zouden overblijven. Niets ontvangen, helemaal niets. Ik ben gaan bellen en krijg via een bandje te horen dat ze vandaag opeens gesloten zijn. ZET DAN JE WEBSITE UIT !!!!!!!!!!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet bezorgd , zelf op moeten haken

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik ben enorm vriendelijk ontvangen , tijd helemaal correct. De gastvrouw wilde zelfs meelopen naar de auto. De bestelling is in goede orde ontvangen. Het eten was heerlijk.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wantangsoep te veel gepeperd jammer Sambal gemist Eten is goef

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordeelmenu B besteld en meer dan verwacht! De bezorging was ook sneller dan opgegeven! Uitstekend weer

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bezorging zeer snel !

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorger, het eten was mooi snel bezorgd en smaakte weer eens heerlijk!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hadden het eten online besteld, het zou eigenlijk nog een half uur duren maar het was al bezorgd na 10 minuten. Bedankt! We bestellen zeker een x weer. Ga zo door!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals ik altijd van jullie verwacht was, pinda saus vergeten en de ossenhaas was taai. Jammer van mijn 40 euro

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, bestelling was compleet, warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima!!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag eten bestellen kan nog wel eens op een teleurstelling uitlopen... Vooral als iedereen om 18:00 uur wil eten! Bestel om 20:00 uur en er is niks aan de hand! Lekker warm eten en op tijd gebracht! (Mihoen kipfilet, kipsaté.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prime rijsttafeltje.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte zeer goed. Vorige x was het niet best. Maar nu is heeft het mijn verwachtingen overtroffen

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goede service en kwaliteit! Maar de bezorger krijgt dikke complimenten! Een jonge man die ook Nog Eens enorm attent is en net een stukje extra persoonlijkheid brengt! Leuk !!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Een koud blikje in de plastic tas bij warm eten stoppen en de bestelling al klaar hebben staan terwijl de ‘ophaaltijd’ nog niet was bereikt. Hierdoor wordt het eten onnodig koud! Om hardgebakken babipangang verzocht. Geen reactie gekregen en ook zeker geen hardgebakken babipangang. De nasi was daarnaast te lang gekookt en dus erg klef. Grote teleurstelling, voorlopig geen chinatuin meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product was niet erg warm meer.Bezorgd, Volgende keer kom ik het afhalen !

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect , van smaak, temperatuur, bezorging..gewoon prima!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen jammer dat er meer saté saus naast het bakje lag dan erin. Bakje was omgevallen tijdens het vervoeren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten maarbweed voor de 2 e keer geen drankje

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super eenvoudige, duidelijke manier van online bestellen en betalen. De kwaliteit en hoeveelheden van het eten ook uitstekend.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het spijt ons te moeten zeggen dat de kwaliteit van het eten ver beneden het pijl was van wat wij gewend zijn van China Tuin. Bami en nasi was tot papgekookt in de magnetron. De tomatensoep was zo zoet als ranja. We telden precies 6 garnalen in het gerecht ‘wokgarnalen’. Wij zullen dan ook niet meer via de afhaalafdeling bij China Tuin bestellen.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet gekregen wat ik besteld had ik had besteld Babi panggang met bami en kreeg met rijst

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de babi pangang niet apart verpakt zoals ik had gevraagd. Daardoor was de loempia sompig. En helaas zat het blikje cola er niet bij.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal meer dan 10 garnalen in de mihoen. Nu maar 8. Ik hoop dat dit eenmalig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is slecht bevallen. De sate had weinig smaak, en zeker geen pindasmaak. De kip aan de spies had al helemaal geen smaak. De mihoen had wel smaak, maar er waren grote stukken mihoen aan elkaar gekleefd. De (grote) loempia was niet warm, en slap. De kleine loempiaatje waren wel in orde. De bami was normaal, geen hoogstandje, maar ok.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

top top top

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ik had 2 maaltijden besteld voor 2 personen! Jammer dat ik maar 1 blikje cola er bij kreeg! Verder prima!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere loempias goed gevuld en lekker knapperig

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voordeelmenu B. Heb gevraagd of ze het om wilden zetten naar kip i.p.v. varken en dat hebben ze gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel mij en mijn mede besteller erg tegen. Besteld wok kip en wok varkenshaas met bami en bijlagen. Helaas erg weinig kip en varkenshaas, wel veel groenten en bami. Volgende keer weer babipangang bami van C.T. Die is altijd perfect!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig,alleen net als de vorige keer toen we lieten bezorgen hebben we weer geen blikje fris gekregen.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De foe yong hai was verbrand.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Mihoen goreng met kipfilet en champignons & Saté ajam. H e e r l i j k !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super aardige bezorger, alles keurig op tijd in huis!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Smaakte vers . Nasi smaakte lekker de fung nung hai vers het was gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Een minpuntje: in de pangsit moest je naar het vlees zoeken. Ik schat de hoeveelheid van een afgestreken theelepeltje. Jammer

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was flink gelekt dus sauzen volledig door elkaar gelopen. Jammer want is niet wat ik van jullie gewend ben!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Foe Yong Hai met ajam pangang (+Witte rijst). Het heeft mij goed gesmaakt.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch jullie overheerlijke garnalen met Chinese bami gegeten, is echt voor herhaling vatbaar !!!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is beter geworden. Nieuwe kok in dienst? Het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw. Er zat geen sambal bij. De bami en nasi waren eigenlijk gewoon naturel, bovendien had ik 1 nasi en 2 bami besteld en was er maar 1 nasi en 1 1/2 bami. Het was wel ruim voldoende ik eet er nog 2 dagen van. Echter heb ik liever minder en dan zonder bovenstaande klachten. 61 euro voor eten ik mag beter verwachten.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 Keer besteld, 1 keer kleine nasi met babi ketjap met heerlijk lekker zacht vlees, 2 de keer babi pangang ,was ook heerlijk ! Nu vandaag weer babi ketjap besteld en was het vlees van babi pangang zelfs de zure groente zoals bij de pangang zat er onder in. Alleen nu met ketjap saus.???! Geen idee wat er mis is gegaan

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed, niks geen op of aanmerkingen. Dit keer was het allemaal wat flauw en de grote loempia’s waren helemaal nat en soppig.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou was weer goed en nu was het ook warm ?

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was lauw, we hebben het nog weer in de magnetron op gewarmd. De loempia was slap en vettig.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed zo als normaal

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia met babi pangang was zeer middelmatig en totaal niet wat we qua kwaliteit gewend zijn. Rook muf en smaakte niet oké Dus hebben we het niet kunnen opeten, jammer!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer uitermate verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen jammer dat de bestelling met kip en ketjap saus de chilisaus bevatte. De kinderen waren niet echt blij met deze scherpe saus.... Het had natuurlijk geen zin om dit eerder te melden aangezien we dan te lang zouden moeten wachten en niet gezamenlijk konden eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mijnheer/mevrouw, Afgelopen dinsdag 1 januari hebben wij eten bij Chinatuin besteld bestelnummer 51228ETK, en wij zijn niet tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Ik zou dan ook graag 75% van mijn geld terug ontvangen en ik zal u beschrijven waarom wij zo ontevreden zijn, omdat ik begrijp dat dit niet zomaar zal gaan. Om 14.22 uur heb ik een bestelling geplaatst, met de intentie een gezellig familiemaal op tafel te zetten om het nieuwe jaar in te luiden. In uw bevestiging schrijft u dat u dit om 18:45 zult leveren. Omdat wij begrijpen dat een bestelling wegens drukte iets langer kan duren hebben wij tot 19:00 uur gewacht met het zoeken van contact, want we hadden nog niks ontvangen. Telefonisch werd ons verteld dat het inderdaad druk was en dat onze bestelling "op de tafel stond" en dat "een collega op het punt stond om het te bezorgen". Om 19:30 heeft mijn zoon nogmaals gebeld, aangezien er nog steeds niks bezorgd was. Hier heeft uw medewerker haar excuses aange

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

gisteren online bestelling geplaatst. vanuit jullie systeem kregen wij een afhaaltijdstip. LET OP!! vanuit jullie systeem is het afhaaltijdstip gekomen!! Bij het afhalen op het door jullie aan gegeven tijdstip blijkt dat de bestelling nog niet verwerkt is en krijgen wij een bon met een tijdstip wat 55 minuten later is dan dat jullie online hebben bevestigt. Na bijna een uur te hebben zitten wachten en vervolgens nogmaals vragen waar onze bestelling blijft krijgen wij eindelijk onze bestelling mee. Onze bestelling was een hele eenvoudige en simpele bestelling en toch duurt het bijna een uur langer dan bevestigt. In het uur wachten wordt er niet naar de klanten omgekeken die er zitten te wachten. Het wok gedeelte in het restaurant (naast de wachtruimte) zorgt voor een bak geur die naar een uur wachten fijn de kleding is ingetrokken. al met al een zeeeer slechte ervaring.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling om 17:40 uur geplaatst en pas om 20:00 uur bezorgd. Dit is echt dramatisch slecht. Ook was het niet warm en niet compleet kon dus zo de Container in. Ben ik zeker niet gewend van hun. Te weinig personeel denk ik. Hoe lossen wij dit nu op China tuin??? Ik ben toch wel een trouwe klant kom er al decennia.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een loempia met babi pangang besteld maar kreeg er 1 met 2 stokjes saté en satésaus. Was niet zo lekker. Graag volgende keer opletten wat er besteld is.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was makkelijk te doen op de website en was op de geselecteerde tijd klaar. Via iDeal betaald, probleemloos. Super!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat helft koud

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Babi pangang (+Bami) waskoud en Loempia was vettig ging nog maar warm is anders blikje had de bezorger niet bij zich dus die kwam wel later nog Heb het nog nooit zo slecht gehad als vandaag hoop dat het bij 1 x blijft . Want normaal is het goed

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat de kroepoek er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles kan altijd beter maar ik ben tevreden en het eten was goed/ smakelijk!!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd als ik bestel, kom ik het afhalen. Het eten is altijd van top kwaliteit en de bestelling is altijd op tijd klaar, soms zelfs iets eerder. Daarnaast is het personeel ook eens heel aardig. Dus niks op aan te merken.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange tijd tussen bestellen en verwachte bezorgtijd. 18.09 besteld. Verwachte bezorgtijd 18.55. Het werd pas iets voor 19.30 gebracht. Eten was niet heel erg warm. Soep was dun. Saus foe yong hai was ook dun. Foe yong hai zelf was wel goed. Babi ketjap was ook goed. Maar nogmaals, niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd ??????

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer geen vlees in de soep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, de bami was een beetje aangekoekt. maar verder wel goed kusjes.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas weer geen complete bestelling, satesaus ontbrak.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet meer warm bij levering

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, lekker van smaak en heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd keurig op tijd, Helaas weer eens niet compleet de bij bestelde casave kroepkoek was er voor de tweede keer niet bij. Bami was wat aan de koude kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top. Maar voor 45 euro aan normale gerechten besteld, helaas hoeveelheid erg karig.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg goede kwaliteit.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi djawa had geen smaak en zat ook geen kleine garnalen. Het was gewoon eten zonder smaak vandaag

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijke bestelprocedure, prima op tijd bezorgd. Eten heel smakelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd zeer snel binnen de aangekondigde tijd bezorgd. Het was nog lekker warm. Alles smaakte prima behalve de stukjes varkenshaas in ketjapsaus. Die waren veel te hard doorgebakken en daardoor droog. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en snel bezorgt

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend in kwaliteit en service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam op de afgesproken tijd, helemaal goed, was vriendelijk en correct. Eten was lekker warm en helemaal prima, alleen de babi ketjap was zout.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verse groente, goed van smaak, vlot en keurig bezorgd. Erg goed.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de grote drukte in het restaurant de bestelling precies op tijd en van gewenste kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje. Te koud dat was jammer Maar wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk. Snel gebracht, lekker warm maar veel te weinig (ha ha ha)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer moeten betalen voor een plastic zak, waarvan ik bij het plaatsen van de bestelling specifiek heb gevraagd deze weg te laten. Wanneer dit de volgende keer weer gebeurt ben ik geen klant meer van Chinatuin. Ik geef dit niet voor niets steeds aan, dus LEZEN AUB!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Snel geleverd, warm en lekker.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima.

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al klaar. Service was prima. Het eten was lekker maar ter verbetering zou het minder zout mogen. Verder goed.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim om tijd, lekker warm en goed volle bakken!! Top! Alleen helaas wat hardere/drogere stukken kip ertussen, maar dat is niet altijd te voorkomen..

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed en op tijd ? Kan wel iets better verpakt worden En de blikjes waren warm ...maar eten is dus goed

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje met levering ,.... Maar alles werdt netjes opgelost. Goede service en kwaliteit, vriendenlijk bezorging

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling niet compleet, waarschijnlijk mijn fout mihoen garnalen ontbrak. BP flauw van smaak en veel vetranden gewoon slecht BK prima Fou Young Hai ook ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en super snelle bezorging. ???

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITATIEF UITSTEKEND GERECHT&SUPER SNELLE LEVERING,5 STERREN VERDIEND!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed en dit keer zoals gevraagd geen plastic zak meegeleverd. Ben zeer tevreden

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn gratis drankje is niet meegegeven met de order

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Grote porties. Snelle bezorging. Wat wil je nog meer?

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Vlotte afhandeling naar bestelling via app. Was op tijd klaar om opgehaald te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Babi pangang was deze keer nog lekkerder dan anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Meer dan genoeg. In verhouding wat weinig rijst

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden chinese bami besteld met garnalen.. wat we niet echt lekker vonden was dat de garnalen boven op de bami was gedaan.. zo was de bami helemaal klef niet lekker om te eten.. de smaak was wel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was droog, bezorging uitstekend. Vooraf gevraagd om GEEN plastic zak te leveren. Toch zat de bestelling in een plastic zak en was er 10 cent hiervoor op de rekening gezet. graag volgende keer hier op letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk in het restaurant (vaderdag) en dat viel deze keer te merken aan de afhaal. Thuis begonnen we met lauwe soep. Daarna kwamen we erachter dat de bami miste, meteen gebeld... ‘Kunt u terug komen om de bami op te halen? Nabezorgen kost minstens een uur!’ We zaten inmiddels met de familie aan tafel dus hadden weinig keus. Eenmaal terug met de bami was de rest van het eten volledig koud, gelukkig hebben we een magnetron maar voor ons even geen Chinatuin meer, zeker niet op ‘bijzondere dagen.’ Normaal heerlijk eten maar deze keer was echt een flop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Altijd kwaliteit.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!! En top!?

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bami was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot eerdere bestelingen, was de bezorging nu compleet. Gratis kroepoek en een blikje fris maken de bestelling compleet. Temperatuur is prima en de bexorger is vriendelijk en beleefd. Wat ik niet begrijp, is dat er €0,10 voor de verpakking gevraagd wordt, Terwijl dat voor warme producten niet hoeft! Direct afschaffen dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oké. Heel weinig vlees in het wok gerecht en het gratis drankje miste.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden alles was goed verpakt en warm. En China Tuin blijft voor ons nummer 1.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker zoals altijd

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim binnen aan gegeven tijd. En eten was lekker

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend diner voor twee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo gaat alles goed dus ik bestel er wel weer Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, opnieuw slechte ervaring,!! Dit is de DERDE achtereenvolgende keer dat er niets wordt gedaan met vraag tijdens de bestelling. Ik heb ook gisteren gevraagd om NIET meteen te brengen , maar na 1 uur, Maar ook nu stonden ze weer binnen 10 minuten op de stoep, met het gevolg dat we lauw hebben gegeten, aangezien de vrienden er nog niet eens waren! Weet niet of ik via deze wijze nog weer opnieuw ga bestellen?? Met vriendelijke groet

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en vers. Aanrader.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben weer heerlijk gegeten!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd staat de bestelling al bijna klaar en binnen 5 minuten weer thuis en het smaakt prima

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker alleen jammer dat de mini loempia's erg slof waren.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed! Snelle service!

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu was alles oké zelf de tomaten soep met vlees ik geef een dikke 8

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur op de bestelling gewacht .. naar chinatuin gebeld .. en vervolgens afgepoeierd met de mededeling dat het druk was ...en dat ik dat kon verwachten op 2e Paasdag ...wat een arrogante manier om met je klanten om te gaan .. zet dan meer mensen in als je weet dat het druk wordt .. ?

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en het ziet er altijd netjes uit

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriete Chinees restaurant. Goede porties, lekker bereid, concurrerend geprijsd en erg vlotte bezorging. Niet voor niets al tientallen jaren een begrip in Hengelo.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , vriendelijke bezorger Zoals altijd weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles nog goed warm ook. Een tip: geef bij de wok to go menu’s aan hoe heet/pittig de saus is. De kerriesaus was te pittig voor onze dochter, die het gerecht dus niet opgegeten heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo veel vlees bij .en ook bij de soep Maar het smaakt lekker is wel een 9 waard

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bucuo

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging van goed en lekker eten

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bestelt. En bevalt nog steeds goed. Snelle bezorging eten was er al binnen een 1/2 uur en eten is lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service: online besteld, alles stond op tijd klaar en was overheerlijk. Top!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestelproces, snelle levering en smaakvol eten.

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babipangang was niet lekker, vlees was erg droog en taai en saus smaakte naar zeepsop

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang en de loempia's waren heerlijk, alleen de buitenkant hiervan was niet knapperig, beetje jammer. Verder perfect !

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom stipt op tijd bezorgd, heerlijk!

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben gek op Chinese tomatensoep, maar de smaak is telkens weer wat anders hier. Ook is het de ene keer beter gevuld dan de andere keer. Deze keer ook vrij zout. Overige eten was ok. Mss waren de Ossehaas puntjes wat aan de prijs gezien de hoeveelheid. Maar was lekker. P.s. de deksel van de soep zat er niet goed op waardoor een deel van de soep helaas in de zak zat.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet mogelijk, hier ben ik over gebeld, maar was niet vermeld oo de site. Wij hebben de bestelling om 16:45 bestels, was nog niet klaar. Op zich geen probleem als het eten dan warm is! Bami, Nasi en Babi pangang waren lauw. We wonen op 5 minuten afstand, dus dat kan het probleem niet zijn. Waarschijnlijk is het afhaal onderdeel van ondergeschikt belang tijdens de feestdagen. Wees dan zo eerlijk om dit deel niet aan te bieden!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en optijd geleverd Top service

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging, alleen jammer dat het eten niet warm was!!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, royale porties en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet. De bami goreng ontbrak tezamen met de kroepoek maar met name de bani werd gemist. Ik heb meteen gebeld maar dat ging moeizaam. Bij China tuin waren ze drukker met andere bestellingen. Na leveren van de producten was niet echt mogelijk, dat zou minimaal een kwartier tot een half uur duren. Er zou wel een notitie worden gemaakt zodat ik het de volgende meer gratis zou krijgen. Daar was ik het niet mee eens (hoe werkt dat dan bijboeking bestellingen en ideal?) en ik wilde het geld terug van in ieder geval de ontbrekende producten. Helaas kon mevrouw mij aan de telefoon steeds maar niet verstaan en ik werd blijkbaar constant in de wacht gezet. Toen ik later mijn klacht per email heb gestuurd werd daar niet op gereageerd. Een aantal items (loempia’s) waren behoorlijk koud en de smaak was niet geweldig. De vorige keer prima maar nu niet. Schandalige service van China Tuin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en alles goed warm.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kippensoep was voor het eerst niet echt gevuld en ik miste het gratis blikje fanta orange

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

keurig op tijd klaar en lekker!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, kwaliteit / prijs verhouding uitmuntend. erg lekker.

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie duidelijke site, erg makkelijk te bestellen! Levering perfect op tijd! En eten net zoals in het restaurant heerlijk!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer een maaltijd bij China Tuin besteld en voor het eerst is de bezorgde bestelling compleet! Helaas is het eten niet erg warm - zeg maar lauw - en moet het eerst even in de magnetron. Bezorging is wel vlot. Wel belachelijk dat er 10 cent wordt gevraagd voor een plastic tasje, wat bij warme etenswaar helemaal niet hoeft. Ook zijn de bezorgkosten aan de hoge kant. Daartegenover staat dat er wel weer een gratis blikje fris bijgeleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 20 minuten te laat bezorgd.. eten was lauw warm ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en lekker

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en bezorging!!

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speenvarken betrof een klein portie vergeleken met andere restaurants. Een portie saté was vergeten en moest worden nabezorgd, hetgeen vrij snel gebeurde.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle bezorging!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was 10 minuten later en het gratis drankje heb ik ook niet gehad .

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Soep was heerlijk, menu een beetje flauw. Maar wel voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en heerlijk eten

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker gegeten bij china tuin maar deze keer helaas minder. We hadden een wokbox met kip die was heel droog en bijna geen saus. En de wokbox met garnalen ook geen saus te bekennen. We bleven achter met een halve bak droge nasi. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was taai en de nasi was gewoon witte rijst met wat eikruimels, beetje vlees en 4 stukjes prei.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is uitstekend zoals altijd en de bezorging stipt op tijd. (Wel jammer dat het beloofde gratis blikje frisdrank er, zoals zovelen hier reeds opmerkten, er ook niet bijzat.....dus via deze site bestellen is niet voordelig (€0,10 cent voor een plastic tasje?....come on. Maar het allerbelangrijkste....het eten is uitstekend dus maximaal aantal sterren.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 voordeelmenu's besteld, maar kreeg ongeveer 1,5. Daarnaast waren ze de tomatensoep vergeten. Ik ga het denk ik de volgende keer maar zelf afhalen en dan bij een ander.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk,alleen was het blikje drinken vergeten...

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia met babi pangang was te nat, maar smaakte wel goed.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer zat geen extra sambal bij, zoals we gevraagd hadden. Bakjes waten maar tot de helft gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed eten uitstekend

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, heel vers en smakelijk !

Reactie van China Tuin:Bedankt Paul! Graag tot weerziens bij de volgende bestelling!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd.

Reactie van China Tuin:Bedankt familie Brouwer! Wij doen ons best om de bezorgtijden zo kort mogelijk te houden.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was snel! Alleen jammer dat ze het gratis blikje drinken waren vergeten.. verder alles top ! Ik denk dat het een goed idee zou zijn als chinatuin ook sushi zou bezorgen... maar dat is natuurlijk aan hun.. misschien bij de bestellijst meer uitleg onder de namen wat wat allemaal is. 100% tevreden verder!

Reactie van China Tuin:Beste Patty, Bedankt voor de fijne feedback! Wij gaan dit zeker toepassen in onze menu kaart! Er zijn plannen om de sushi op de kaart te zetten! Volg ons ook op Facebook. Https://m.Facebook.com/ChinaTuin

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en topkwaliteit

Reactie van China Tuin:Beste Edwin, bedankt! Ons streven is om de bezorgdtijden zo kort mogelijk te houden! Bedankt voor de review!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beloofde gratis drankje is voor de 2e maal niet bezorgd.

Reactie van China Tuin:Beste Maurice, excuses voor het vergeten drankje!! Heeft u daar met ons nog over gecontacteerd? Graag sturen wij u bij de volgende bestelling graag één extra mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer heerlijk

Reactie van China Tuin:Wederom weer bedankt voor uw reactie! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Gratis blikje cola niet ontvangen

Reactie van China Tuin:Excuses voor het vergeten drankje! U kunt ons altijd bEllen zodra u opmerkt dat wij deze ergeren zijn, dan brengen wij dit uiteraard na! Nogmaals onze excuses!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Flinke portie en zoals altijd lekkerrrr!!!

Reactie van China Tuin:Wederom bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, snelle bezorging

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw reactie! Top!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Beste ME, bedankt voor uw sterren! Top!

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Compliment

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zelfs sneller geleverd dan aangegeven!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Wij streven naar korte bezorgdtijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus voor de pangsit goreng zat er niet bij. Betalen omdat je betaald met Ideal, ik vind het raar. Het is makkelijker en veiliger voor de beZorger. Je betaald altijd 2,50 bezorgkosten ongeacht de hoogte van de bestelling. Reden voor mij om toch maar weer te gaan halen of vn elders te laten beZorgen.

Reactie van China Tuin:Beste GD, excuses voor de vergeten saus bij de pangsit. Bij vergeten producten leveren wij uiteraard na, bij eigen constatering maar zeker ook wanneer het voorkomt dat de klant zelf belt. Wij vinden het ook uiterst gezellig wanneer u zelf langskomt om te bestellen/afhalen. Graag tot weerziens!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering. Eten smaakte ook heerlijk. Keuze gratis drinken is wat beperkt. Zeker voor mensen die geen frisdrank met prik drinken.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Helaas verkopen wij op dit moment alleen de blikjes fris bij de afhaal/bezorg afdeling, maar wij zijn aan het overwegen om ons assortiment uit te breiden! Bedankt voor de feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was verrassend snel!! verder alles prima en goed warm!

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errugggggg lekkerrrrr

Reactie van China Tuin:Super bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk,voor herhaling vatbaar.

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker.smaakte naar meer!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Graag tot weerziens!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren! Graag tot weerziens.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bezorgen bleek dat 1 gerecht niet geleverd was. Kan gebeuren. Na een telefoontje stond het alsnog binnen 15 minuten bij ons op tafel. Prima en snelle oplossing, waarvoor dank.

Reactie van China Tuin:u bedankt voor de fijne review! Top! Graag tot weerziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, dat gaan we vaker doen. De gerechten, met name de varkenshaas van voordeelmenu C, was wel aan de zoute kant. Dat was jammer - maar voor de rest prima!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw review! Wij hebben onlangs de volrdeelmenu's gewijzigd. Heeft u die al geprobeerd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had wel iets warmer gekund.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, levering was stipt op tijd. Alleen jammer dat het blikje frisdrank ontbrak.

Reactie van China Tuin:Beste Fred, u kunt altijd na bellen voor het blikje fris. Wij bezorgen dit dan graag na. Bedankt voor de review!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, net zoals we gewend zijn als we bij China Tuin gaan eten.

Reactie van China Tuin:Top! Fijn om te lezen dat het net zo goed smaakt wanneer u bij ons komt eten! Bedankt voor de review!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet helemaal compleet, saus bij een van de gerechten ontbrak. Daardoor was de pangsit net karton. We vonden het vlees van de babi Pangang ook redelijk taai. Bezorging was prima, sneller dan verwacht. Eten was verder wel lekker en goed op temperatuur.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, smakelijk en warm eten. Alleen de bezorgkosten zijn aan de hoge kant.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker. Het enigste dat ik iets minder vond is dat er op de site werd aangegeven dat je er een gratis drankje bij krijgt. Die werd namelijk niet geleverd. Voor mij maakt dat niet veel uit hoor, daarvoor had ik de bestelling natuurlijk ook niet geplaatst, maar ik kan mij voorstellen dat iemand anders er een probleem van zou kunnen maken. Verder echt perfect! Niets op aan te merken. 5/5

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Excuses dat het blikje drinken er niet bij zat! Wij brengen deze zeker na, dat hoort erbij. Volgende keer ons gewoon een belletje doen!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima alleen jammer dat de bezorger alle pakjes op zijn kop had gedaan waardoor de saus eruit lekte.

Reactie van China Tuin:Excuses namens de bezorger!! Bedankt voor de review!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was niets op aan te merken.

Reactie van China Tuin:Top! bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag binnen een half uur bezorgd krijgen en het eten werd perfect aangeboden qua temperatuur. Het smaakte voortreffelijk. Wel vaker in het restaurant gegeten bij China Tuin en nu voor het eerst laten bezorgen. Perfect!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat het eten net zo goed smaakt als bij een bezorgde bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig Onderweg bestellen En dat het exact optijd bezorgd wordt ????????????????????

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, waa goed op tijd!!Vorige keer hebben we meer dan een uur gewacht in de periode van kerst. Deze keer lekker op tijd en het eten was lekker!De eerste keer was de smaak goed deze keer iets minder.De garnaal was een beetje smaakloos!maar de rest was wel goed.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Tijdens de feestdagen zijn het drukkere tijden dan normaal. Ons excuses voor het lange wachten. Uiteraard heeft dit ook met weersomstandigheden te maken. Hierdoor kan het ook nog eens spelen dat de bezorgers minder hard rijden dan de toegestane snelheid. Dit bij elkaar opgeteld, kan het inderdaad minimaal 45 minuten duren. Bedankt voor uw begrip! En graag tot weerziens!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, eten was top!

Reactie van China Tuin:Top! U bedankt voor de review!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 27-12-2016 eten besteld bezorging was super, heel snel. Mini loempia s waren te lang gefrituurd echt niet lekker. De saus van de pangsit was verkeerd. Jammer!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle service TOP!

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Kosten voor bezorgen hoog t.o.v. conculega's (2,60 euro). Pangsit ontvangen zonder vulling, alleen gebakken velletjes. Wat een teleurstelling.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw review! Inmiddels zijn onze Pangsit verbeterd! Heeft u deze al geprobeerd?