Facebook

Beoordelingen van China Tuin Hengelo

Recente recensies van China Tuin Hengelo

5 sterren na 50 reviews

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 voordeelmenu's besteld, maar kreeg ongeveer 1,5. Daarnaast waren ze de tomatensoep vergeten. Ik ga het denk ik de volgende keer maar zelf afhalen en dan bij een ander.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk,alleen was het blikje drinken vergeten...

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia met babi pangang was te nat, maar smaakte wel goed.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer zat geen extra sambal bij, zoals we gevraagd hadden. Bakjes waten maar tot de helft gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed eten uitstekend

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, heel vers en smakelijk !

Reactie van China Tuin:Bedankt Paul! Graag tot weerziens bij de volgende bestelling!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd.

Reactie van China Tuin:Bedankt familie Brouwer! Wij doen ons best om de bezorgtijden zo kort mogelijk te houden.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was snel! Alleen jammer dat ze het gratis blikje drinken waren vergeten.. verder alles top ! Ik denk dat het een goed idee zou zijn als chinatuin ook sushi zou bezorgen... maar dat is natuurlijk aan hun.. misschien bij de bestellijst meer uitleg onder de namen wat wat allemaal is. 100% tevreden verder!

Reactie van China Tuin:Beste Patty, Bedankt voor de fijne feedback! Wij gaan dit zeker toepassen in onze menu kaart! Er zijn plannen om de sushi op de kaart te zetten! Volg ons ook op Facebook. Https://m.Facebook.com/ChinaTuin

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en topkwaliteit

Reactie van China Tuin:Beste Edwin, bedankt! Ons streven is om de bezorgdtijden zo kort mogelijk te houden! Bedankt voor de review!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beloofde gratis drankje is voor de 2e maal niet bezorgd.

Reactie van China Tuin:Beste Maurice, excuses voor het vergeten drankje!! Heeft u daar met ons nog over gecontacteerd? Graag sturen wij u bij de volgende bestelling graag één extra mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer heerlijk

Reactie van China Tuin:Wederom weer bedankt voor uw reactie! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Gratis blikje cola niet ontvangen

Reactie van China Tuin:Excuses voor het vergeten drankje! U kunt ons altijd bEllen zodra u opmerkt dat wij deze ergeren zijn, dan brengen wij dit uiteraard na! Nogmaals onze excuses!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Flinke portie en zoals altijd lekkerrrr!!!

Reactie van China Tuin:Wederom bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, snelle bezorging

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw reactie! Top!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Beste ME, bedankt voor uw sterren! Top!

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Compliment

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zelfs sneller geleverd dan aangegeven!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Wij streven naar korte bezorgdtijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus voor de pangsit goreng zat er niet bij. Betalen omdat je betaald met Ideal, ik vind het raar. Het is makkelijker en veiliger voor de beZorger. Je betaald altijd 2,50 bezorgkosten ongeacht de hoogte van de bestelling. Reden voor mij om toch maar weer te gaan halen of vn elders te laten beZorgen.

Reactie van China Tuin:Beste GD, excuses voor de vergeten saus bij de pangsit. Bij vergeten producten leveren wij uiteraard na, bij eigen constatering maar zeker ook wanneer het voorkomt dat de klant zelf belt. Wij vinden het ook uiterst gezellig wanneer u zelf langskomt om te bestellen/afhalen. Graag tot weerziens!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering. Eten smaakte ook heerlijk. Keuze gratis drinken is wat beperkt. Zeker voor mensen die geen frisdrank met prik drinken.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Helaas verkopen wij op dit moment alleen de blikjes fris bij de afhaal/bezorg afdeling, maar wij zijn aan het overwegen om ons assortiment uit te breiden! Bedankt voor de feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was verrassend snel!! verder alles prima en goed warm!

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errugggggg lekkerrrrr

Reactie van China Tuin:Super bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk,voor herhaling vatbaar.

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker.smaakte naar meer!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Graag tot weerziens!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren! Graag tot weerziens.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bezorgen bleek dat 1 gerecht niet geleverd was. Kan gebeuren. Na een telefoontje stond het alsnog binnen 15 minuten bij ons op tafel. Prima en snelle oplossing, waarvoor dank.

Reactie van China Tuin:u bedankt voor de fijne review! Top! Graag tot weerziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, dat gaan we vaker doen. De gerechten, met name de varkenshaas van voordeelmenu C, was wel aan de zoute kant. Dat was jammer - maar voor de rest prima!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw review! Wij hebben onlangs de volrdeelmenu's gewijzigd. Heeft u die al geprobeerd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had wel iets warmer gekund.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, levering was stipt op tijd. Alleen jammer dat het blikje frisdrank ontbrak.

Reactie van China Tuin:Beste Fred, u kunt altijd na bellen voor het blikje fris. Wij bezorgen dit dan graag na. Bedankt voor de review!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, net zoals we gewend zijn als we bij China Tuin gaan eten.

Reactie van China Tuin:Top! Fijn om te lezen dat het net zo goed smaakt wanneer u bij ons komt eten! Bedankt voor de review!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet helemaal compleet, saus bij een van de gerechten ontbrak. Daardoor was de pangsit net karton. We vonden het vlees van de babi Pangang ook redelijk taai. Bezorging was prima, sneller dan verwacht. Eten was verder wel lekker en goed op temperatuur.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, smakelijk en warm eten. Alleen de bezorgkosten zijn aan de hoge kant.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker. Het enigste dat ik iets minder vond is dat er op de site werd aangegeven dat je er een gratis drankje bij krijgt. Die werd namelijk niet geleverd. Voor mij maakt dat niet veel uit hoor, daarvoor had ik de bestelling natuurlijk ook niet geplaatst, maar ik kan mij voorstellen dat iemand anders er een probleem van zou kunnen maken. Verder echt perfect! Niets op aan te merken. 5/5

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Excuses dat het blikje drinken er niet bij zat! Wij brengen deze zeker na, dat hoort erbij. Volgende keer ons gewoon een belletje doen!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima alleen jammer dat de bezorger alle pakjes op zijn kop had gedaan waardoor de saus eruit lekte.

Reactie van China Tuin:Excuses namens de bezorger!! Bedankt voor de review!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was niets op aan te merken.

Reactie van China Tuin:Top! bedankt voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag binnen een half uur bezorgd krijgen en het eten werd perfect aangeboden qua temperatuur. Het smaakte voortreffelijk. Wel vaker in het restaurant gegeten bij China Tuin en nu voor het eerst laten bezorgen. Perfect!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat het eten net zo goed smaakt als bij een bezorgde bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig Onderweg bestellen En dat het exact optijd bezorgd wordt ????????????????????

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, waa goed op tijd!!Vorige keer hebben we meer dan een uur gewacht in de periode van kerst. Deze keer lekker op tijd en het eten was lekker!De eerste keer was de smaak goed deze keer iets minder.De garnaal was een beetje smaakloos!maar de rest was wel goed.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review! Tijdens de feestdagen zijn het drukkere tijden dan normaal. Ons excuses voor het lange wachten. Uiteraard heeft dit ook met weersomstandigheden te maken. Hierdoor kan het ook nog eens spelen dat de bezorgers minder hard rijden dan de toegestane snelheid. Dit bij elkaar opgeteld, kan het inderdaad minimaal 45 minuten duren. Bedankt voor uw begrip! En graag tot weerziens!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, eten was top!

Reactie van China Tuin:Top! U bedankt voor de review!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de sterren!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 27-12-2016 eten besteld bezorging was super, heel snel. Mini loempia s waren te lang gefrituurd echt niet lekker. De saus van de pangsit was verkeerd. Jammer!

Reactie van China Tuin:Bedankt voor de review!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle service TOP!

Reactie van China Tuin:Super! Bedankt voor de review!

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Kosten voor bezorgen hoog t.o.v. conculega's (2,60 euro). Pangsit ontvangen zonder vulling, alleen gebakken velletjes. Wat een teleurstelling.

Reactie van China Tuin:Bedankt voor uw review! Inmiddels zijn onze Pangsit verbeterd! Heeft u deze al geprobeerd?