Facebook

Beoordelingen van China Tuin Hengelo

Recente recensies van China Tuin Hengelo

5 sterren na 36 reviews

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Compliment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zelfs sneller geleverd dan aangegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus voor de pangsit goreng zat er niet bij. Betalen omdat je betaald met Ideal, ik vind het raar. Het is makkelijker en veiliger voor de beZorger. Je betaald altijd 2,50 bezorgkosten ongeacht de hoogte van de bestelling. Reden voor mij om toch maar weer te gaan halen of vn elders te laten beZorgen.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering. Eten smaakte ook heerlijk. Keuze gratis drinken is wat beperkt. Zeker voor mensen die geen frisdrank met prik drinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was verrassend snel!! verder alles prima en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errugggggg lekkerrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles goed, alleen net als de vorige keer waren ze er 3 kwartier eerder dan werd vermeldt, op zich goed, alleen niet handig als je rekening houdt met de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk,voor herhaling vatbaar.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker.smaakte naar meer!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bezorgen bleek dat 1 gerecht niet geleverd was. Kan gebeuren. Na een telefoontje stond het alsnog binnen 15 minuten bij ons op tafel. Prima en snelle oplossing, waarvoor dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, dat gaan we vaker doen. De gerechten, met name de varkenshaas van voordeelmenu C, was wel aan de zoute kant. Dat was jammer - maar voor de rest prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had wel iets warmer gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, levering was stipt op tijd. Alleen jammer dat het blikje frisdrank ontbrak.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, net zoals we gewend zijn als we bij China Tuin gaan eten.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet helemaal compleet, saus bij een van de gerechten ontbrak. Daardoor was de pangsit net karton. We vonden het vlees van de babi Pangang ook redelijk taai. Bezorging was prima, sneller dan verwacht. Eten was verder wel lekker en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, smakelijk en warm eten. Alleen de bezorgkosten zijn aan de hoge kant.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker. Het enigste dat ik iets minder vond is dat er op de site werd aangegeven dat je er een gratis drankje bij krijgt. Die werd namelijk niet geleverd. Voor mij maakt dat niet veel uit hoor, daarvoor had ik de bestelling natuurlijk ook niet geplaatst, maar ik kan mij voorstellen dat iemand anders er een probleem van zou kunnen maken. Verder echt perfect! Niets op aan te merken. 5/5

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima alleen jammer dat de bezorger alle pakjes op zijn kop had gedaan waardoor de saus eruit lekte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang was hard gebakken en vrij pittig. Het beloofde gratis drankje ontbrak. Maar erger nog is dat we hadden gevraagd vanwege een allergie om geen champignons in het eten te doen en die zaten er wel in. Dit had grote gevolgen kunnen hebben. We hebben hierover gebeld, maar er werd erg geirriteerd gereageerd. Laatste keer geweest dat wij hier bestellen. Bezorging was bijna een half uur sneller dan aangegeven.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag binnen een half uur bezorgd krijgen en het eten werd perfect aangeboden qua temperatuur. Het smaakte voortreffelijk. Wel vaker in het restaurant gegeten bij China Tuin en nu voor het eerst laten bezorgen. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig Onderweg bestellen En dat het exact optijd bezorgd wordt ????????????????????

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, waa goed op tijd!!Vorige keer hebben we meer dan een uur gewacht in de periode van kerst. Deze keer lekker op tijd en het eten was lekker!De eerste keer was de smaak goed deze keer iets minder.De garnaal was een beetje smaakloos!maar de rest was wel goed.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, eten was top!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 27-12-2016 eten besteld bezorging was super, heel snel. Mini loempia s waren te lang gefrituurd echt niet lekker. De saus van de pangsit was verkeerd. Jammer!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle service TOP!

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Kosten voor bezorgen hoog t.o.v. conculega's (2,60 euro). Pangsit ontvangen zonder vulling, alleen gebakken velletjes. Wat een teleurstelling.